абе мани ти един таксиметров шофъор ми пробута 10лв още ме яд че не ги забелязах после със 300 мъки ги пробутах на некаква бакалия и те така нема как това е положението иначе изгарям с десет лева![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
важното е ,че не си се прекарал колега.. аз веднъж изгорях с 300$ и то взети от банка.. това действителен случай.. не се бъзикам..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
от бамка най-лесно се пробутват фашливи парилошото е, че много трудно се вкарват измежду всичките камери у касата
ама възможностите са големи обикновено
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
най-лесно се пробутват долари щот им е малка защитата.. и даже на едно място могат ти кажат, че са истински, на друго, че са фалшиви..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
може просто малка част от туристическия поток да е отчетен официалновсе пак за таквиз отчети в последствие требе бая данъци да плащат наште тарикати, а без отчет могат директно да си ги откраднат
![]()
Те нали ги печатат много доларите, явно качеството им е спаднало малко.най-лесно се пробутват долари щот им е малка защитата.. и даже на едно място могат ти кажат, че са истински, на друго, че са фалшиви..Хората бързат да печатат все пак разбираемо е, кой ти гледа дали са го направили както трябва.
![]()
българския лев е една от най-добре защитените валути у света в момента откъм печатане между друготовероятно са го направили щот да оправдаят изключително големите разходи по печатането
![]()
То на нас от де ни идват парите ва , аз туй съм го забравил кът че ли![]()
![]()
кой ни ги печата
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.