тоз експерт егати загадката станаот 1 година го фали лейди буквата ама нищо не показва
даже не каза с кой файл разполага ех4 или mq4 щом е писан за нея![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем те от микрософта може и те да бият, то не се знаеосвен кодирането на ехсперти да мине у второ ниво - хакерство и крадене на готови кодове от компотерите на съфорумците
![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Виж кво няма да закачаш убавото моме То връзкар пада малко
Примерно на последния шампионат имаше един българин ,между прочем свестен човек ,писахме си малко с него ,та той си беше поръчал подобен експерт срещу плата да му го направят и си участва с него на шампионатата.
Че де да го знаеш и буквичката, ква мафхиотка е тя ,леле ,леле
![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ъм да де, ... аз нъл точно туй казвам и аз, ... па и щом е наше - се си е убаво ...Виж кво няма да закачаш убавото моме То връзкар пада малко
Примерно на последния шампионат имаше един българин ,между прочем свестен човек ,писахме си малко с него ,та той си беше поръчал подобен експерт срещу плата да му го направят и си участва с него на шампионатата.
Че де да го знаеш и буквичката, ква мафхиотка е тя ,леле ,леле
![]()
saxsten (21-06-2014)
На мен пък Стийв Джобс преди да се спомине (лека му пръст) ми направи едно роботче, което и до сега няма даден стоп
Но рядко го пускам в употреба, че така да трупам капитал ми е скучно и безинтересно![]()
daniwin (21-06-2014), Emil Enchev (21-06-2014), Яна (21-06-2014)
Дайте и на мен едно роботче бе, баси и скръндзите...![]()