ем аз една импровизирана каса имам тука - бая е голяма дене идва от нея неудобството
обема на паричните средства е малък
![]()
и то не щот купюрите са големи
![]()
![]()
ем аз една импровизирана каса имам тука - бая е голяма дене идва от нея неудобството
обема на паричните средства е малък
![]()
и то не щот купюрите са големи
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък тука имам една бъчва от на дядо времето![]()
![]()
има място още ....
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес платих със Скрил картата
В един хипермаркет като казах че ще платя с карта
И подадох картата жената там която беше взе я па я огледа огледа![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
и пайонерската тъй я гледатщот кът нема нарисувана българска баМка обикновено си мислят, че сме ги печатали вкъщи
особено ако цифричките са поизтъркани леко
![]()
![]()
и аз не съм имал проблем при пазаруване със скрил-карта никогаама туй най-вероятно се дължи предимно на факта, че никога не съм скрил-карта
![]()
![]()
![]()
![]()
Напечатай една де, само да обадя, че малко лъжа туй дето викат че няма такси за пазаруване, то няма ама само за определени онлайн разплащания.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
А колко струва "качването " на парите от скрил акаунта
към скрил картата и годишното обслужване на скрил картата ?
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb