" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То, ако си изряден и те резнат още повече ще ти е гадно ...
Ако си в издънка - поне очакваш ядове ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
е случвало ли се е на някой да е ,,изряден,, и да го резнат аз не знам до сега за такъв човек при мене поне не е ставало даже ,,нечисти сделки,, са ми признавали ама много рядкоаз и вече само по правилата търгувам
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa какво е нарушила толкова, че са я отрязали?
......................................
Каква ли е била причината, едва ли просто ей така са им затворили бонус сметката.Няма гаранция за тая работа, ... не само превода може да не получи, ами и със сметката да се раздели, ...бонус-монус, ... всичко ...
Последно Фафа изгоря по същия начин ...
Преди това Колдис, ... много зачестиха случаите ...
Могат да те резнат по всякаква причина и не са длъжни да ти дават обяснения![]()
ОК
И така да бъдеМогат да те резнат по всякаква причина и не са длъжни да ти дават обяснения
Но ако направя 5000$$ и ме резнат няма да е честно от тяхна страна !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
За всеки случай не чакай да се натрупа толкова много профит ,
тегли по-честичко ..., не толкова големи суми![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Е, и ...?
Ше си ги вземеш ли, като не е честно ...?
----------
Не знам, ... наредила си е теглене ....
И довиждане на акаунта ....
Влезни оттатък и я питай ...![]()