Да, тихо е - небето спи
на мрака в тъжните постели,
нощта безлунна ме гнети
във спомен от едни раздели...
Дори изплаква се дъжда
и капките навън лудуват,
притихнал спи сега града,
а аз неистово будувам...
А...виждал ли си някога дъжда ?
Да, тихо е - небето спи
на мрака в тъжните постели,
нощта безлунна ме гнети
във спомен от едни раздели...
Дори изплаква се дъжда
и капките навън лудуват,
притихнал спи сега града,
а аз неистово будувам...
А...виждал ли си някога дъжда ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (07-05-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (28-04-2014)
D-12 (28-04-2014)
Е те тука малко народо-трейдъро-психология да ви играя
http://www.investor.bg/komentari/3/a...heniia,170292/
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Георги, туй някоя колежка дето си прави анализа отвисоко ли ще да е
-----------------------
albagpipe (28-04-2014)
albagpipe (02-05-2014)
Ето малко съвети от добрия, стар и беловлас деду:
Уорън Бъфет без съмнение е най-успешният инвеститор в историята. Причината да служи за пример на много млади предприемачи обаче се крие и в това, че винаги е споделял мъдростта си по достъпен и забавен начин. Почерпете и вие от опита му с някои от най-запомнящите се негови изказвания.
„По-добре е да купиш хубава компания на лоша (висока) цена, отколкото лоша компания на хубава (ниска) цена”.
„Слабите страни не са видими в добрите времена. Вижда се кой плува гол чак когато приливът се отдръпне”.
„Най-добре за нас е когато хубава компания изпадне в затруднение. Искаме да я купим, докато още е на операционната маса”.
„Искам да купувам акции, които са толкова добри, че и идиот може да ги управлява. Защото, рано или късно, точно такъв ще се докопа до тях”.
„Инвеститорите трябва да запомнят, че вълнението им е враг. Те трябва да се страхуват, когато другите са алчни и да са алчни, когато другите се страхуват”.
„Времето е приятел на успешния бизнес и враг на неуспешния.”
„Правило номер 1: никога не губи пари. Правило номер 2: не забравяй правило номер 1.”
„Уолстрийт е единственото място, на което хора с Ролс Ройс-и идват да търсят съвет от такива, които се возят в метрото.”
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
fxg (07-05-2014)