https://www.youtube.com/watch?v=TVrmjbeK17U
(визирам пазара)![]()
https://www.youtube.com/watch?v=TcbdAmOvXIQ
----------------------------------------------------------------------
https://www.youtube.com/watch?v=TVrmjbeK17U
(визирам пазара)![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
L1914 (21-05-2014)
В А ГРУПА ,кое не е продадено![]()
особено с Цветан василев,Лупи,Коко и всичките други мутри които дърпат конците
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и аз
де е стопчето![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Анджелина Джоли влиза в политиката?
Ако мога да съм сигурна, че ще мога да се справям ефективно, то бих пробвала, заяви актрисата
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Posledni-novini/id-79.html
Дейййй и интернета, който и сайт да отворя все се блещят някакви изверги и искат да гласувам за тях. Ами да дадат така нещичко, я подаръче, я субсидийка, я спонсорство......иначе искат услуга да им върша безплатно, дейййй и праситата и свините деййййй и хлебарките
Ето добрата новина за деня: http://news.ibox.bg/news/id_1472033781
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Помпей: погребаният град на греха
Представете си да живеете в най-богатия град в Римската империя. Ресурсите са неизчерпаеми, заобикаля ви невероятен лукс, като за разлика от други градове през тази епоха, вие разполагате с канализация. Помпей е бил дом на знатните римляни, можещи да си позволят морския живот на лукс и богатство. В града е имало акведукти – невероятно чудо за този период от историята, които насочвали водата към 25 градски фонтани.
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Pompej:-pogreb...id-123430.html
D-12 (23-05-2014)
Метеорен дъжд, с до 200 падащи звезди на час, ще може да се наблюдава тази нощ.
Максимумът се очаква да бъде между 3.00 и 5.00 часа сутринта.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Най-известните плейбои в историята
Когато един мъж има много жени, той е плейбой и това е добре. Когато една жена е била с много мъже, за нея се употребява не особено положителен епитет. Може би затова не сме виждали класации за жените с най-много мъже, макар че знаем за няколко силни заявки за топ 10 (като Линдзи Лоън). Днес ще се спрем на мъжете, за които се счита, че са били с рекорден брой жени през живота си.
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Naj-izvestnite...id-123440.html
да поговорим за псевдо-селяндурите, текущи псевдо-граждани,
от както се оправи времето, нощно време, набор от пресметливи купувачи и ползватели на пистови мотори не ме оставят да спя спокойно
купил си е дупето мотор който развива скорости над 200км/ч модифицирал си ауспуха и в два през нощта надува газта, разбирам, кара му се, ала да си мислил овреме бре приятелю невежи, излезнал да му се радва, когато всичко живо спи и няма живо пиле на булеварда, надува газта, бичи децибелите над 50 и няма кой да го спре от движение!
е питам аз, за това ли ги купувате, да ползвате потенцияла на машината само нощес, когато Ви стиска, вярно, мацката отзад се кефи сигурно и ти се кефиш, ала през деня какво става, гледаш го кюстендилеца и се чудиш в ляво ли ще отиде в дясно ли![]()
и бръмчиш с 50 км/ч. отговор не чакам
бръмчи като ти позволява родната милиция, да им го мушна и на тях
извинявайте ала е крайно време полицията да хване и да им тресне по една глоба, белким изплатят шумомерите които купиха преди време
и сега мили другарчета, споделете за Вашите преживявания с тези, иначе толкова желаещи за силни усещания, комплексари![]()
да поговорим за псевдо-селяндурите, текущи псевдо-граждани,
от както се оправи времето, нощно време, набор от пресметливи купувачи и ползватели на пистови мотори не ме оставят да спя спокойно
купил си е дупето мотор който развива скорости над 200км/ч модифицирал си ауспуха и в два през нощта надува газта, разбирам, кара му се, ала да си мислил овреме бре приятелю невежи, излезнал да му се радва, когато всичко живо спи и няма живо пиле на булеварда, надува газта, бичи децибелите над 50 и няма кой да го спре от движение!
е питам аз, за това ли ги купувате, да ползвате потенцияла на машината само нощес, когато Ви стиска, вярно, мацката отзад се кефи сигурно и ти се кефиш, ала през деня какво става, гледаш го кюстендилеца и се чудиш в ляво ли ще отиде в дясно ли![]()
и бръмчиш с 50 км/ч. отговор не чакам
бръмчи като ти позволява родната милиция, да им го мушна и на тях
извинявайте ала е крайно време полицията да хване и да им тресне по една глоба, белким изплатят шумомерите които купиха преди време
и сега мили другарчета, споделете за Вашите преживявания с тези, иначе толкова желаещи за силни усещания, комплексари
По принцип си прав.
Но родната милиция не може да ги спре донорите да летят по презумция,заради тънкият момент че летящ такъв ниско прелитащ изтребител може да се самоубие или да убие и някой друг в последствие опита им за прекъсване на летежа.
Има и един тънък момент в подобно преследване че все пак те не трябва да създават опасност за останалите участници в движението което ги спира сериозно да си свършат работата,щото ако стане беля и нещата се раздуят може да го отнесат и те.
А както всички знаем законите в нашата мила родина са разтегливо до безкрай понятие и крайният резултат по презумция е много мъглив.
За това и те избягват да ги преследват.
А иначе децибелите които правят пистарките са над 100.![]()