То ку става въпрос за яйца , то има и бая големи .... тъй у всяка шоколадова къща има таквиз ,а някой дори са колкото наще средни заплати![]()
То ку става въпрос за яйца , то има и бая големи .... тъй у всяка шоколадова къща има таквиз ,а някой дори са колкото наще средни заплати![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Може да искочиш от някое голямо шоколадово яйце като заек - това също е вариант. Но докато си вътре ще ти трябва кислородна бутилчица
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Навремето Вапцаров рекъл, че романтика е в машините
За всеки различно ...може и без шоколад ...но без едни ти ми там важни отношения и чувства - няма да се получи![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мож да е искал да каже ,че любофта( романтика де) е у машинните движения![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Колеги един въпрос ?
Как мога да си сложа това ниво на фиго
76,3 Благодаря Предварително ?
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
ето мнението му за романтиката
РОМАНТИКА
Аз искам да напиша
днес
поема,
в която да диша
на новото време
стихът.
Да тръпнат във нея
крилата
на гордия
демон,
обходил от полюс до полюс
светът.
Защо е този хленч?
Защо въздишат хората
по някаква романтика
изстинала?
Романтиката е сега в моторите,
които пеят
по небето синьо.
И неразбрали тази песен горда,
напразно
мръщите
чела.
Тя носи вечната
човешка бодрост
на яките
стоманени
крила.
Аз виждам в бъдещето тез
орляци
да пръскат
дъжд
от семена.
И в песните им,
рукнали
отгоре,
да блика
труд
и свобода.
Аз виждам как
прелитат
над моретата,
високо над екваторния пек,
прелитат над зелените полета
и над арктическия снег.
Това е новата романтика,
която
се ражда
и добива своя плът.
И въплотена в самолетно
ято,
обхожда днес
от край
до
край
светът.
(Никола Вапцаров)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (20-03-2014), Barabata (20-03-2014)
Мисля, че изненадата разширява и подсилва романтиката.
Когато очакваш всичко че може да ти се случи в трейдинга няма изненадипоне не големи
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.