Лелелел колко войска колко нещо стоварил
Другаря Путин ...............
Вместо да си Люби жената на спокойствие
Той война прави човека![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Коя жена?
Той официално жена няма. А пък и да има някоя - не и завиждам.
Колкото е била щастлива Людмила с него, толкова ще е и другата.
Той просто не е такъв човек. Пуснах тук едно интервю на Людмила Путина, ама май не си го чел. Доста неща за Путин щяха да ти се изя'снят.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (14-03-2014)
Според Мин. председателя на Крим, ще се присъединят към Русия чисто формално още другата седмица..
http://www.zerohedge.com/news/2014-0...ssia-next-week
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Хайде от мен чао
Че време дойде да взема един душ
Че жената оправя масата да пйнем
И да хапнем че ще излизаме
Пилзен е много хубав Град![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
звездоброец (14-03-2014)
леко ти завиждам Спекуланте, че можеш да си правиш разходките сред чиста среда и приятни хора..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами аз това нещо го говорех тук преди броени дни. Ама всички се нахвърлиха срещу мен, че видите ли, вземала съм страната на Запада, пък Вождът бил толкова добронамерено настроен. Как може такова нещо, ивацедке... Скоро на всички ще им стане ясно каква е стока Вождът Путлер.
Поляците затова са поискали помощ,щото са им сърбали попарата ............Ами аз това нещо го говорех тук преди броени дни. Ама всички се нахвърлиха срещу мен, че видите ли, вземала съм страната на Запада, пък Вождът бил толкова добронамерено настроен. Как може такова нещо, ивацедке... Скоро на всички ще им стане ясно каква е стока Вождът Путлер.
......................................
Путин провежда учения,не разбрахте ли това ,дори десант в Аляска са направили,братята американци като прават с наште учения,не казвате нищо
Разбрах, че си на средна възраст, Маста. Не го знаех това нещо, но ми правеше впечатление, че си много трезвомислещ човек.
Добре поне че ти го виждаш. На младите (онези, които нямат спомен какъв беше животът преди "демоикрацията", много им се иска пак да се върнем под крилото на Кремъл.
А това дори аз не го искам за нищо на света, въпреки русофилството ми.