Там е тая дебелата подкрепа, предполагам ,че ниво гони и там е консервативния стоп, ама за разликата и аз не я одобрявам, таргета на дългото горната част на рейнджа, но едва ли ще стане днес.
Там е тая дебелата подкрепа, предполагам ,че ниво гони и там е консервативния стоп, ама за разликата и аз не я одобрявам, таргета на дългото горната част на рейнджа, но едва ли ще стане днес.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Добро Утро и успешна сесия колеги !!!
Озито като го гледам си реве горкото за нагоре .....
ама да видим
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
на дневна в средата на канала
възможно е и на горе да отиде, но по-ми се вижда да слезе още надолу
нямам позиция за сега
ще изчакам да се ориентира![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
По енагласено за тест на 1.9270 по седмична в момента,но не се знае от каква подкрепа ще тръгне.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
0.8910-0.8900,но едва ли ще е днес
може и за другата седмица да отиде
все пак не смея да отворя позиция в момента нито за нагоре нито за надолу
Option expiries 10am NY cut 20 March
AUDUSD 0.9050 0.9100 (AUD 300m) 0.9125 0.9140 0.9150 (USD 300m)
Novak (20-03-2014)
Ми точно и аз за това и отворих тук дългиOption expiries 10am NY cut 20 March
AUDUSD 0.9050 0.9100 (AUD 300m) 0.9125 0.9140 0.9150 (USD 300m)
Погледни и моята картина ......................![]()
ако бях влязал дълъг стопа ми щеше да е ударен, не че щях да сложа стоп
ако бях влязал къс лимита ми щеше да е след 15 пипа, а стопана 0
ама то с "ако " търговия не се прави![]()