и това е вариант може да и действа успокоително.................................................. .................................................. ..................................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ей това е идея, ама още повече ще озлоби мацките във форума, така и така не се харесват помежду си.ехеее, ами да направим един конкурс по красота, слагайте снимките, ни ще оценяваме....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Момичетата ли да си слагат снимки и ние да ги избираме - това ли имате предвид ?
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Кът че ли само една не харесват![]()
![]()
![]()
или аз съ бъркам нещо , поне тя изпъква
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Може и така да е. Важното е, че ние мъжете трейдъри се уважаваме по тука, дали е от алкохола обаче не знам.Кът че ли само една не харесват или аз съ бъркам нещо , поне тя изпъква![]()
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Типично по женски - гука, гука... ама гука ли гука... и не млъква!!! Нейната м...
Наистина като се съберат няколко жени на едно място и става взривоопасно![]()
Добре че кавгите са през нета иначе и до скубане на коси може да се стигне![]()
ПП дано сега да не се захванат с мен![]()
девет и половина е , а трейдърите още спят. Има ли будни които са вече в играта![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.