Мед не се ли слагаше в тази ракия като я грееш , че аз не ги разбирам много тези рецепти
Мед не се ли слагаше в тази ракия като я грееш , че аз не ги разбирам много тези рецепти
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако до няколко дена не се оправиш взимай , че да не се влошат работите
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма да ни трябва рецепта
като станем милиардериможе и да си купим дял от някоя марка алкохол
![]()
http://profit.bg/news/15-te-naj-skup...d-_page-1.html
То сигурно може и някакъв друг плод ако човек реши да опита и други вкусове. Аз лично ракия не обичам и само веднъж съм пробвал греяна и не ми хареса
Ако не се оправиш отивай на доктор, че аз така близо 1 месец все бях болнав (без да ходя на преглед)
и се оправих с помощта на антибиотици ................................![]()
Аз лично се лекувам само с положително мислене , но ако се наложи изпивам и някое друго разтворимо прахче , че да не е без хич
е ти доста добре правиши аз не обичам лекарствата ама се налага понякога