То и класика си е добърпък може и под 20 лефа да го намериш и да се натряскаш
![]()
![]()
![]()
![]()
То и класика си е добърпък може и под 20 лефа да го намериш и да се натряскаш
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Е да премиума си е добър избор за около 17 лв и си готов има и по-малки разфасовки за всяко гърло
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Ако бъда милионер въобще няма да ми пука за цените ...................Направо нереални цени са това за една водка !![]()
Като сме подхванали темата ето и най-скъпите уискита
http://profit.bg/news/10-te-naj-skup...id-104170.html
...........................................
За уискитата го обсъдихме миналия път , само за коняка и шампанското още не сме. И милионер да съм никога не бих дал милион за някаква си напитка
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
ей само за пиене се говори тукавсеки ден различна напитка се коментира
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да пивтуним не, обаче едно производство може да спретнем![]()
![]()
примерно за туй Макелан 1946 някой да сподели рецептата и да го почваме...
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мани го това уиски по-добро от греяната ракия няма особено като си болен както аз в случая![]()
Рецептата е кола и вода и на цвят мго докарваме , остава само бутилката да намерим и опаковката да принтираме
ем то и уй-скенце мож да загрееш![]()
даже бая убаво се получава
![]()
с коняче също става, ама не знам там дъл не се получава прекалено канцерогенно
![]()
![]()
![]()