Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еми за сега мисля да пропусна , ако нещо се обърка ще помисля , но и пират искам да опитам да стана преди това![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Те малко ли отвориха таквиз пунктове![]()
![]()
хубу е да не копираш на другите бизнеса ,че успеха намаля драстично
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
То вече човек трудно ще си намери сгодно място да отвори такова чудо , а и всичко е онлайн
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
абе не знам ще гледа да напипа мястото а и като предлага кафе и кроасан за всеки клиенте една крачка пред другите
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тъй е,вече доста работи отиват онлайн![]()
![]()
съвсем скоро то туй излизане от къщата ще стане табу
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
да хората даже и мебели си купуват онлайн и какво ли не не им се оди до магазина за нищо след време може и апартаменти така да се вземат знае ли човек![]()
Всичко ще се прави от вкъщи през някоя акаунт от някоя социална мрежа![]()
Сега кът че ли е най-добре да си нещо тъй .... онлайн сводник![]()
то бая сайтчета таквиз се навъдиха даже
![]()
![]()
Всичко има и те първа ще се пръкват все нови и нови възможности , само човек да оцелее до тогава