Е няма как да е сигурно , всчико може да се случи , но е малко вероятно на базата на миналото - това сигурно е искал да каже![]()
Е няма как да е сигурно , всчико може да се случи , но е малко вероятно на базата на миналото - това сигурно е искал да каже![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Аз за мен е хазартно, да си дадеш парите в нещо, което не вярваш, нито разбираш какви могат да бъдат последствията.
И в ученето има риск и щом залагаш на него и не знаеш изхода какъв ще бъде , значи би трябвало да е хазарт![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Особено за българското образование си е чист хазарт да учиш тук![]()
![]()
Barabata (17-03-2014)
За доста хора си е кът руска ролетка , пък после като завършат защо нищо не ставало от тяхОсобено за българското образование си е чист хазарт да учиш тук![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Чувал съм хора с 2 висши не могат да си намерят работа, целия труд на вятъра.
И 5 да имаш туй нищо не значи![]()
![]()
щото познавам един такъв има 2 ,но доходите му идват баш от място дето най-малко ще се сетиш
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз вярвам че форексо иска да ми вземе париците , но не виждам как ще стане![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.