Не бе експерта си ги затваря Иначе няма как да стане бак-теста.
Но тези ситуации ,при едновременно отворени 3 губеши сделки ,са критични и не е зле точно при тях да се контролират нещата ръчно![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ей ,ма на тебе жена ти била комуниска
Абе на кому ниска на кому висока на мене си ми е таман![]()
Жабата видяла шарана да се припича на слънце в една плитчина и го попитала:Ей ,ма на тебе жена ти била комуниска
Абе на кому ниска на кому висока на мене си ми е таман![]()
- Какво правиш тук?
- Чакам да дойде някой рибар.
- Защо, да не ти е омръзнал живота?
- Не, комбина сме с крокодила, аз съм примамка.
п.п ще ни бият дето спамиим с тези вицове![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Никога не правя мартингейл без стоп и винаги входовете са по някаква стратегия със сигнали за вход,изход местене на стопа ако го включва стратегията .
----------
умножава по 18 не е зле за една година,но все пак е само тест,на реал нещата как са?
Ми за три седмици бива На плюс е Но това нищо не означава
Бак теста на тези три седмици показва че на два пъти трябва да слипне но на практика загубих около 30 долара и в тарапаната върнах 15
Бе изобщо луда работа
А за стопа "Зря ты так"
Но всеки е свободен да си чупи главата както намери за добре![]()
albagpipe, нямах идея ч е си на ТИ с Мартин Г...само внимавай да не ти се случи случка![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Toва с удвояването е класическия така да се каже мартингейл,,но нищо не ти пречи да си го направиш както ти приляга,важно то е след достигнат лимит да си на + над всичките загуби.Пък как ще си го сметнеш вече е въпрос на лична преценка..Та какво става с моята сделка в момента печели 24 пипса стопа е на 72 пипса намален е с 28 пипса и ще си чака ще видим колко още.
Я пак повтори Отваряш пъвата туряш стоп Ако ти гръмне стопа отваряш втора и пак и туряш стоп като ти гръмне стопа и вторияпът какво правиш?Toва с удвояването е класическия така да се каже мартингейл,,но нищо не ти пречи да си го направиш както ти приляга,важно то е след достигнат лимит да си на + над всичките загуби.Пък как ще си го сметнеш вече е въпрос на лична преценка..Та какво става с моята сделка в момента печели 24 пипса стопа е на 72 пипса намален е с 28 пипса и ще си чака ще видим колко още.
Къде ти го мартингеля изобщо като туряш стопове?![]()
Благодаря ,че си ми отговорил , бях решил че няма да го направиш .Toва с удвояването е класическия така да се каже мартингейл,,но нищо не ти пречи да си го направиш както ти приляга,важно то е след достигнат лимит да си на + над всичките загуби.Пък как ще си го сметнеш вече е въпрос на лична преценка..Та какво става с моята сделка в момента печели 24 пипса стопа е на 72 пипса намален е с 28 пипса и ще си чака ще видим колко още.
Дано сделката излезе ..стискам ти палци , макар това да е доста рисково .
Идеята ми бе че при тази система се удвоява след всеки гъбещ ход , и ако я приложиш по този начин , едва ли капитала би ти стигнал ..или ?
Като удари втория правя трета сделка със същия обем понеже таргета ще покрие двете загуби и ако ударя трети стоп тогава ще отворя с двоен обем и ще се получи първите 3стопа по 100 пипса са 300 пипса после на четвъртата ако имам таргет от 300 пипса с удвоения обем ще съм отгоре с 300 пипса и така е сметнато да стигнат парите за 6 сделки.
----------
За 6 сделки със 100 пипса стоп не би ми стигнал капитала ,биха ми трябвали още 2-3 долара.Благодаря ,че си ми отговорил , бях решил че няма да го направиш .
Дано сделката излезе ..стискам ти палци , макар това да е доста рисково .
Идеята ми бе че при тази система се удвоява след всеки гъбещ ход , и ако я приложиш по този начин , едва ли капитала би ти стигнал ..или ?