Колега как е , върви ли мартингейла за сега ? И аз съм виждал уж някакви ПАММ сметки, при които се използвал уж умен мартингейл каквото и да значи това![]()
Колега как е , върви ли мартингейла за сега ? И аз съм виждал уж някакви ПАММ сметки, при които се използвал уж умен мартингейл каквото и да значи това![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Сакс, тоз риск в % по трите колена за разстоянието от коляно до коляно ли се отнася ...?
Т.е. ако сме задали стъпка м/у колената 30 пипа, то първата я отваря с такъв обем, че стига 0.5% на 30 пипа и там отваря втората с риск за нея 1% за 30 пипа и т.н., или при стъпка 30 пипа и рискове съответно 0.5, 1 и 1.5% на 90-я пип ще сме с 5% общ риск достигнат ...?
И по каква логика се мъчи да затваря на загуба?
.................................................. .................................................. .............................
Ми откъде го измисли 5% бре
Значи така :
Ето ти първо функцията
//========================
double LotsOptimized() {
if(OrdersTotal()==0) Lots =Risk*0.0001*AccountBalance( );
Lots = NormalizeDouble(Lots,2);
if(Lots<0.01) Lots =0.01;
if(Lots150) Lots =150; return (Lots);}
//=====================================
По нататкъки
AccountBalance( ); си стои все такава доколкото ти до третата сделка срещу пазаря нищо не затваряш
След това ако AccountBalance( ); ти е 100 долара какво става:
първо 0,5 % от акаунда при останалите броекери са 5 % от акаунда при инстата защото там има едно нещо че минималният лот е 10 по малък от този при другите брокери
Ето защо специално при инстата работим с риск 5 което е еквивалентно на 0,5% от акаунда и при инстата и при останалите брокери
Това е така защото практически един лот при инстата е 0,1 лот при останалите брокери
тоест: 5*100*0,0001 =0,005 лота
Минималното количество лотове които можеш да откриеш са 0,01 лота така че първата стъпка при инстата при такъв малък акаунд е волю неволю 0,01 лота Втората стъпка става 0,02 лота третата става 0,03 лота Общия риск от трите сделки около 6% при 100 долара акаунд
Обикновенно акаунда бързичко достига до 200 долара и след тази сума нещата си идват на местото
Например нека акунда е 200 долара
Тогава :
5*200*0,0001 =0,01 лота и си влизаме в коловоза
Какво става обаче когато акаунда набъбне на премерно 500 долара:
5*500*0,0001 =0,025 лота = 0,02 лота поради изречението Lots = NormalizeDouble(Lots,2);
Така при 500 долара акаунд работим с общ риск от трите сделки не по голям от 3%
..................................
По каква логика затваряш трите отворени загуби
Ми няма логика
Грубо казано ако пазара до час два не тръгне в твоята посока пиеш студена вода и затваряш на загуба
Ако тръгне в твоята посока се услушваш като гърмян заек позициите да излезнат в безубиток и затварящ с лека уплаха
И по на татъка господ да ти помага![]()
Последна редакция от saxsten : 11-03-2014 на 21:48
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Emil Enchev (11-03-2014)
Вай, saxsten направо в преизподнята го прати човека
заключението беше покъртително
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Амииии ... мойта логика е следната: риск 1% от $100 за 30 пипа =обема е такъв, че на 30-я пипон сме назад с $1:Ми откъде го измисли 5% бре
Имаме $100;
Стъпка 30 пипа;
Първи ордер се отваря с обем съответстващ на риск 0.5% от $100, т.е на 30-я пип ще сме на минус $0.5;
На 30-я пип отваряме втори ордер с обем адекватен на риск 1% от $100, т.е. на 60-я пип ще сме на минус $1 от тук, и на минус 2х$0.5 от първия ордер;
На 90-я пип ...трети .................................................. ................1.5%....................на 90-я пип ще сме на текущ минус $1.5 от този ордер, $2 от втория и $1.5 от първия ...
Демек на 90-я пип ше сме с текущ минус $1.5+$2+$1.5=$5, т.е. с 5% загуба спрямо началните кинти ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Ми албичка то ние всички сме там в преизподната Само още не си го знаеме
Фореска е преизподнята
Какво е казал лудия Достоевски
" Бащи и синове ,разсъждавам какво е Ад
Това е местото лишено от Любов "
Във фореска Любов няма
Ето защо това е Ад.![]()
Ми няма логика
Грубо казано ако пазара до час два не тръгне в твоята посока пиеш студена вода и затваряш на загуба
Ако тръгне в твоята посока се услушваш като гърмян заек позициите да излезнат в безубиток и затварящ с лека уплаха![]()
... бе аз мислех, че експерто ги затваря, то тъй и аз мога, ... даже не са и плаша вече ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Ми добре де Това е щото е малка сметката Ако не си забелязал по горе ти го написах че е не повече от 6% Ти си пресметнал по прецизно на 5 % -няма лошо но както вече казах това само докато акаунда стане повече от 200 долараАмииии ... мойта логика е следната: риск 1% от $100 за 30 пипа =обема е такъв, че на 30-я пипон сме назад с $1:
Имаме $100;
Стъпка 30 пипа;
Първи ордер се отваря с обем съответстващ на риск 0.5% от $100, т.е на 30-я пип ще сме на минус $0.5;
На 30-я пип отваряме втори ордер с обем адекватен на риск 1% от $100, т.е. на 60-я пип ще сме на минус $1 от тук, и на минус 2х$0.5 от първия ордер;
На 90-я пип ...трети .................................................. ................1.5%....................на 90-я пип ще сме на текущ минус $1.5 от този ордер, $2 от втория и $1.5 от първия ...
Демек на 90-я пип ше сме с текущ минус $1.5+$2+$1.5=$5, т.е. с 5% загуба спрямо началните кинти ...
Тез деня ше ти пиша по другия въпрос, че се не мога са наканя и аз ...
Па и ти заета личност ...
Ба, ... съвсем са насмотах, ... зех сам себе си да цитирам, ... пораснах ...![]()
Много поетичен бе! За мен пък е рай форекса, защото ти позволява пространство за пълна креативност и пари!Ми албичка то ние всички сме там в преизподната Само още не си го знаеме
Фореска е преизподнята
Какво е казал лудия Достоевски
" Бащи и синове ,разсъждавам какво е Ад
Това е местото лишено от Любов "
Във фореска Любов няма
Ето защо това е Ад.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ехе, ти от баш кладенеца вода ми донесе за доказателство
ами ако се влюбим във Форекса, какво става тогава ...
и ни действа като адреналински стимулант ...след няколко тлъсти скалпа
ми иде да политна![]()