Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес цял ден се мота и накрая пое посока като хората, жалко че бях прекалено зает с евро/йената, тук също е имало добро движение.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре се изсипа ,но малко дълга игла пусна нагоре.То е нормално преди да тръгне хубаво движение да обере стоповете преди това.1.6550 чака за тест на дневна.Така че има още надолу.Със или без корекция ще светне .
Да, без да обере стопове безтои не става. Междудругото помните ли спада преди няколко дни при двойката? Ето една интересна новина http://www.theguardian.com/business/...-4pm-less-riskДобре се изсипа ,но малко дълга игла пусна нагоре.То е нормално преди да тръгне хубаво движение да обере стоповете преди това.
Аз викам днес да светне 1.6495Само да пробие 1.6600 и се гмурка..
nnikos (14-03-2014)
чекаме го ,тъй съм го скъсила в движение,че даже и не го поглеждам
1.6320 искам да видя азе
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Spekulanta (14-03-2014)
чекаме го ,тъй съм го скъсила в движение,че даже и не го поглеждам
1.6320 искам да видя азе
Първо здравей бе Моме къде се изгуби така като старите пари?
@ ако ме питаш мене аз даже съм още по надолу 1,6200 !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Spekulanta (14-03-2014)