Е как да не е колега стигна та даже и сигнали имаше та взех че се намърдах
[IMG]http://3.bp.blogspot.com/-**8y7-9HDNs/UyFfJVdiAuI/AAAAAAAAArY/xBdQvEtWYbI/s1600/gbpusddaily13.03.2014.png[/IMG]
Е как да не е колега стигна та даже и сигнали имаше та взех че се намърдах
[IMG]http://3.bp.blogspot.com/-**8y7-9HDNs/UyFfJVdiAuI/AAAAAAAAArY/xBdQvEtWYbI/s1600/gbpusddaily13.03.2014.png[/IMG]
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Според моят анализ неможа да стигне.Трябваше да падне още 20-30 пипса.И сега ще се върне да си направи теста както трябва предполагам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всеки си предполага нещо , но подкрепите и съпротивите не са точна наука- ще го видим как дойде, зара е хвърлен
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Аз също скъсих пепито на върха на корекцията на М5 ,защото съм изтървал високия вход по Н1.На кабела обаче хванах връхчето на Н4.За съжаление обаче затворих на +20 кабела и +30 гепито,а според мен има потенциал за доста повече.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ти по-рано си ги скъсил.................................
Пък и няма какво да съжаляваш 50 пипа си направил
Гепито до 170,50 поне ще стигне за по-надолу незнам
ПП вече ги стигна...................
Да паднаха още малко,но сега може би ще корегират до нивото където съм излязал и ще ми дадат шанс да продам пак,но нещо ме е шубе вече да не стане някой фал.
тука вече аз се включих
на дълги съм и +20 от първата половинка прибрани![]()
Според мен няма още пробив на съпротивата.Повторния тест е нещо нормално.Но е по правилата ми да продавам пак,така че си трая.Ако има по-голям спад до 1.6550 само ще го изгледам и ще купувам долу.