тука предчувствам, че наближават черни дни за паунда...миналата седмица затворих голяма част от дългите на + .... и сега започвам да работя с къси
тука предчувствам, че наближават черни дни за паунда...миналата седмица затворих голяма част от дългите на + .... и сега започвам да работя с къси
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То на тази 4 н дивергенция си реве за къси ...........
Но както си прецените колеги
Нали знаете фактите когато говорят ....http://www.mql5.com/en/charts/157070...staforex-group
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Trend Recognition: Предпочитаме да стоим дълги от 1.6650 по GBP/USD - но май тръгна корекция тук
http://forexnews.bg/mneniq-arhive/23...6650-po-gbpusd
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тия работят на по големите таймфреимове ,те деистват на супер дългосрочна търговия , докато аз съм на Н1 и затова аз съм в нисходящ трендTrend Recognition: Предпочитаме да стоим дълги от 1.6650 по GBP/USD - но май тръгна корекция тук
http://forexnews.bg/mneniq-arhive/23...6650-po-gbpusd
искаш да кажеш че ще направи една по-дълбока корекция преди да се изстреля нагоре ли?То на тази 4 н дивергенция си реве за къси ...........
Но както си прецените колеги
Нали знаете фактите когато говорят ....http://www.mql5.com/en/charts/157070...staforex-group
...........................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Очаквам паунда утре да слезе под 1.66 ... скъсил съм от 1.6680
Емчо.... дъвча туканка един хамон и си мисля,че мойте къси нема да оцелеят,щото си ми в посоката
па влезнеш ли ми в посоката почвам да се притеснявам
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
И аз съм на твоето мнение, днес виж как хубаво си падна и още ще има да пада, просто са доста купени.тука предчувствам, че наближават черни дни за паунда...миналата седмица затворих голяма част от дългите на + .... и сега започвам да работя с къси
А на дневна тренда си е нагоре та утре може и корекциика да чакаме ,че днес барчето голямо е