heptenzelen (11-03-2014)
Не съм особено на ТИ , но се старая . Благодаря . Забелязвам тука има доста по-напреднали от мене !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ухааа.. имам си съмишленикОсвен ако нещата в Украйна не прецакат пак нещо...
----------
Ха ха.. е бая аванс нагоре си му дал .......................
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ха ха.. е бая аванс нагоре си му дал ... ....................
Ели днес не си давала прогноза. Я кажи какво мислиш, че от вчера треперя с мойте къси![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега Украйна , преди пък Либия , Сомалия ...и Сирия и не знам какво си още, но да се надяваме нещата малко да се уталожат.
Ми аз прогнозата я дадох още вчера - при образуваните фигури (иделано оформен двоен връх на Н4) целта беше поне 1326, обаче някакъв фундамент явно пообърка нещата и мен ме изненада. Забелязах напоследък, че наистина като се заплетат нещата около Украйна почва да се вдига. Сега пак стана напечено там, дали това не даде пак отражение?... Но си чакам занадолото. кога ще го дочакаме обаче е въпросът ... не е изключен и пин бар на дневна. да изчакаме още малко да видим накъде бият нещата.
Пп Като гледам добре го подкараха надолу американците, пробие ли трайно сегашното ниво 1346,55, шансовете за дневен пин бар стават много големи. Другият вариант е рейндж до края на деня и утре надолу.
--------------------------------
Ми не е зле.................................................
Последна редакция от Eli2356 : 11-03-2014 на 18:00
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
karimbit (11-03-2014)
Какво дигане какво сваляне, от една седмица сме в рейндж 25 долара
http://charts.mql5.com/4/132/gold-h4...rkets-as-2.png
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Е ... 25 де !? .. малко ли са , ако човек успее да хи прибере де![]()
Аз отдавна съм казала, че съм доволна на 5-10 долара дневно тук.
Големите графики за профитата, аз съм си аматьор.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Тука всички сме за спорта . Е , ако все пак падне нещо за прибиране - няма да им го остави я !