Може, но пък не пасва на заявлението всичко или нищо, милионер или голтак
Може, но пък не пасва на заявлението всичко или нищо, милионер или голтак
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Всичко си зависи от ресурса ! Ако капиталеца ти може да устиска , какъв е проблема да се чака за корекция например?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами при златю не е толкова лесно да ти издържи ресурса.Ама забравих и за описанието всичко или нищо.Аз като се има пред това и последната ми занулена сметка в момента съм нищо
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То тоз , който хич не се е занулявал , значи още нищичко не знай ! Но пак се почва отначале и така .
Според мен тръгна на корекция за атака на 1400.
Дали там ще спре?![]()
И все пак зависи от ресурса. И ако си с добър спрямо него обем в сделката и що годе си преценил входа да не хванеш дънце или връхче накъдето не трябва не виждам бог знае какъв проблем.
За жалост аз на бонусната съм се изхвърляла с много големи обеми, направо огромни (на златото) без да му мисля много-много, което го отчитам като грешка естествено. Всъщност грешката е че не съм ги затваряла докато са на печалба или малък минус, че с такива големи обеми наистина трябва да сме много внимателни.
----------
Оттук вече мисля да прави BIG correction, даже потръгна вече.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ivaceda (13-03-2014)
За обемите си права. Трябва да се внимава.И все пак зависи от ресурса. И ако си с добър спрямо него обем в сделката и що годе си преценил входа да не хванеш цънсе или връхче накъдето не трябва не виждам бог знае какъв проблем.
За жалост аз на бонусната съм се изхвърляла с много големи обеми без да му мисля много-много, което го отчитам като грешка естествено. Всъщност грешката е че не съм ги затваряла докато са на печалба или малък минус, че с такива големи обеми наистина трябва да сме много внимателни.
----------
А иначе аз смятам, че корекцията ще е до 1350 поне.
Но няма начин да не атакува 1400, след като стигна до тук.![]()
Ами да бе ако винаги си споменавала за разумен обем сигурно спрямо ресурса ти .Ама се подведох по това всичко или нищо и аз да те питам както и да еИ все пак зависи от ресурса. И ако си с добър спрямо него обем в сделката и що годе си преценил входа да не хванеш дънце или връхче накъдето не трябва не виждам бог знае какъв проблем.
За жалост аз на бонусната съм се изхвърляла с много големи обеми, направо огромни (на златото) без да му мисля много-много, което го отчитам като грешка естествено. Всъщност грешката е че не съм ги затваряла докато са на печалба или малък минус, че с такива големи обеми наистина трябва да сме много внимателни.
----------
Ми завършиха зле, какво да съм ги направилаИ това си пролича още оня ден като не пожела да поеме към целта на двойния връх на Н4 около 1320, дори не докосна дневния пивот 1327, където ми бяха половината лимити, а се извъртя нагоре и то много рязко - ще си извадя сериозна поука от случая за ранните признаците за бъдещата посока и ще им обръщам повече внимание за в бъдеще. Въпреки че в случая технически си беше чисто занадолу до въпросното рязко извъртане.
Държах ги още известно време и бяха злополучно затворени много ясно. И това, което говорихме по-горе - бяха с много добавки и голям обем се беше събрал - грешка, която смятам да не допускам в бъдеще. А и имах едни гости и др. събития и не можех да наглеждам графиката както се полага - това е част от причината за злополучния изход.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz