ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
predator (13-03-2014)
D-12, туй в подписа таргета ли ти е - USD/JPY : sell 102.37?
Щото ако ти е входът, не е ли малко нисичко?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (13-03-2014)
Spekulanta, разчисти си малко пощата. .................................................. .................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Нисичко за душманите.
На мен там си ми беше сигнала......той е дрът вход, още от 5-ти мартКато гледам обаче, повечето ми позиции са дори от преди него
Да сджасаме гущера у дувара пък каквото дойде![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
ivaceda (13-03-2014)
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Сбрахте ли го 9/30 - то тука ...?
Че направо бомба си го даде гадината ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
И от пети март го държиш?
Нагоре поне от покачването не изкара ли нещо?
Че бая се качи от 102.37
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не съм. Аз предното покачване бях прибрал някакви 35-40 пункта май...не помня точно....всъщност 43 са. Тъкмо ги видях в хисторито.
Абе да го избутаме това на някакъв, дори и мижав плюс, пак файда-келепирСуапа да избием, в разход ще ми остане само тока за компютъра и калориите за натискането на копчетата на мишката
![]()
ivaceda (13-03-2014)
МИ то така красиво си подкара в рейнджа - долу-горе-долу.Не съм. Аз предното покачване бях прибрал някакви 35-40 пункта май...не помня точно....всъщност 43 са. Тъкмо ги видях в хисторито.
Абе да го избутаме това на някакъв, дори и мижав плюс, пак файда-келепирСуапа да избием, в разход ще ми остане само тока за компютъра и калориите за натискането на копчетата на мишката
тук стигнахме подкрепа, но мкисля, че има вероятност да падне до 102.20. Там някъде ще затворя и ще изчакам развитието.
По-вероятно е да върне нагоре, или за да си поеме на север, или за да продължи надолу към 101.40.
При мен тъкмо се пресякоха МА-тата и ще чакам затварянето на барчето след четири часа. Още съм на 10 пункта от входа...много време има още, няма какво да го мисляСамо ще си навия аларма, че какъвто съм заблеян льохман
![]()