Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (07-03-2014), Novak (07-03-2014)
Май ти нещо не вдяваш ??? цитираш ми моя пост, аз не съм си отговорил на моя си пост, а на твоя , ако си забравила ,какво си писала на предната страница е .....
питай ако нещо друго не си разбрала и трябва да ти се обясни
----------
подозрения без доказателства са гола вода , и аз много неща подозирам
требет доказателства![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз много обичам така безпочвени обвинения! Но като цяло и нашата същност е винаги да търсим консипирацията! Така че не се учудвам! А и съм готова да се защитавам до дупка!Май ти нещо не вдяваш ??? цитираш ми моя пост, аз не съм си отговорил на моя си пост, а на твоя , ако си забравила ,какво си писала на предната страница е .....
питай ако нещо друго не си разбрала и трябва да ти се обясни
----------
подозрения без доказателства са гола вода , и аз много неща подозирам
требет доказателства![]()
jivko78 (07-03-2014)
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
То това не е страдание според мен ..
Аз, откакто се раздвоих съм много добре ...
И спамеца е по спорен някак ...
Скоро даже смятам пак да са раздвоявам ...Още един път, че така само двама ни е скучно, ... барем за белот да станем ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Е, ама има една сериозна разлика, те си живеят вътре в теб, и не си сменяш дрешките, тъй да се каже мирно си съжителствате, пък другите все се преобличат пък все не могат си намерят точните дрешки.
БСП ”самоизключи” Първанов, Петков и останалите от АБВ
БСП "констатира прекратяване на членството" на Георги Първанов, Румен Петков и още няколко от учредителите на АБВ. На практика така те бяха "самоизключени".
На заседание на Националния съвет на партията бе одобрено такова партийно предложение заради публични изяви и действия на Първанов и останалите, свързани с подкрепата им за друга листа за европарламента, обяви на брифинг Янаки Стоилов.
Решението е взето с 85 гласа "за", 3 "против" и 2 "въздържали се".
Като причина се посочва "системно нарушаване на уставните норми, изразяващо се в активна дейност в подкрепа на друга листа, нарушаване на единството и единодействието в партията и неизпълнението на колективно взетите решения".
Другите "самоизключени" са бившият здравен министър Евгений Желев, кметицата на Перник Росица Янакиева, Ивета Станкова-Пенкова, Емил Константинов (бивш областен и общински председател на БСП-Монтана), Владимир Калчев (бивш общински председател на БСП-Добрич), Владимир Калчев, Бойка Арабаджиева и Людмил Веселинов.
Освен това е прекратено членството на проф. Георги Близнашки за уронване престижа на партията, системно нарушаване на уставните норми, състоящо се в публични изявления и действия срещу партийната политика.
Той оглави инициативния комитет за събиране на подписи за референдума за изборната система, предложен от президента.
На предишното заседание на Националния съвет - на 1 февруари, БСП не предприе крайната стъпка, а само сне доверието си от 13 свързани с АБВ, начело с Първанов, и отне правата им за заемане на длъжности в социалистическата партия за срок от 1 г.
Днес бе прието още градските и общинските (районни) съвети на БСП, в чийто организации има партийни членове, които участват или подкрепят други листи, както и които системно нарушават уставните норми, да предприемат действия в съответствие с Устава на БСП.
........................
Идат избориии... И в таз партия нещо много са се изнервили... Играта им загрубяла...
Аргументите за "самоизключването", изредени съвсем в стил БКП...![]()
Дай сега новините и за другите партии, че ние вестници не четем, новини не гледаме и няма откъде да се информираме.
Еее... не мога да ти помогна.
Ще се наложи сама да си ги намериш в нета.
Пък аз междувременно ще си посмамя тук в стил новак...
така де, имам да те догонвам по бонуси...![]()