по - някой път и аз обичам като ми дойде музата влизам в гугъл хващам някоя рецепта и бам в магазина за продуктитедоставя ми кеф и всичко което правя става много яко може да сам някой скрит талант и да съм роден за готвач знае ли човек
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пикантно чоризо на BBQ и шопска салатаА за днес какво сготви,я кажи?![]()
![]()
времето е идеално навън
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То тука има само обиграни каки , не се дават толкоз лесно![]()
![]()
![]()
дето викат с таз работа да се занимаваш значи си над средното ниво
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
еми то и ние няма да се даваме лесно бреама не ги знам какви са не съм се виждал с трейдърка до сега
![]()
То и аз такоз жиуотно не съм виждал на живо![]()
![]()
![]()
![]()
Барабатаки, я кажи за довечера за мача каква трапеза си приготвил?![]()
Ти както си го подкарала да го питаш на всяко ядене какво е сготвил през 4 часа, може кулинарна книга да напишем по неговите манджи - за обяд човекът каза барбекю чирозо и шопска салата, са да видим за вечеря какво ще измисли или ще си дояжда от обяда
Мойта първа реална сметка може да се каже, че я занулих за 1 месец, т.е. така щеше да стане ако не я бях подхранила. Депозита беше 200 лв, първата седмица почти го удвоих, после унгарския форинт потръгна в някакъв невиждан тренд последните поне десет години - добавки, добавки (срещу тренда) и така почти до зануляване. Ако не бях затворила на огромна загуба след 1 месец щяха да излязат на добър +.
Пп На тази сметка липсваше опцията отваряне на насрещни позиции, иначе вместо да затварям на загуба и подхранвам сметката, може би бих хеджирала.
Последна редакция от Eli2356 : 13-03-2014 на 17:26
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Пък мойта първа сметка за седмица я удвоих ,а на втората я занулих![]()
За един месец , добре еи мойта издържа толкова ама аз съм споделял вече в началото
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.