Хубави работи готви момчето ,а идеите му са доста оригинални![]()
а особено сега върви предаването му за 30 минутно готвене
![]()
Хубави работи готви момчето ,а идеите му са доста оригинални![]()
а особено сега върви предаването му за 30 минутно готвене
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
сметки реални занулихте ли докът готвихте![]()
днеска имаше възможност бая добра
даже няколко поред бяха - за който е следил внимателно
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не беше ли 15 минутно готвенето , а самото предаване е 30 минути или аз се бъркам нещо. Голям е спор няма![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Баш следях , но кът че ли при мен днес си беше спокоен ден![]()
![]()
![]()
демек както очаквах стана и прибрахме за хлеба да има
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Barabata (14-03-2014)
Айдеее закваската стана , тестото бухна и т.нто не било лошо човек да се похвали значи
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Яна (14-03-2014)
Мали изчервих са чак![]()
![]()
ти нямаш ли си някой калпазанин дето да ти сготви
![]()
![]()
Яна (14-03-2014)
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам си, ама много рядко го прави, а е добър кулинар. Много се дразня
Ще ви оставя да се разберете , а аз само отстрани ще чета , че съм любопитен![]()
То се иска малко стимулация![]()
![]()
![]()
инък и мен ме мързи , особено да мия съдовете след туй
![]()
![]()
![]()