Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Спокойно ще коригираме нещата и ще се просветлят , само че сега отивам на фитнес , а и съм малко срамежлив за това ако има нещо питай на личниКолега, тъй като миналата година към края, опитах Маржинколата, която пък хич не ми хареса, се върнах на поправителни на демото![]()
![]()
Сега все още съм, но мисля вече пак да минавам на реала. Стана ми интересно това с бонусите в Инстанта,и сега съм забучила нос в нея тема, ама още нямам изгледи за
просветване.![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Barabata, да не си гладен?![]()
........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Точно здравословна си етуй са пълни глупости за пърженото , пък и те за секунди го правят само тъй да се запечатат продуктите
У азиатската кухня все продуктите са в полусуров видтрябва да си е сочно
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Гладно е момчето , скариди му се ядът , а те са много полезни за нормализиране на вредния холестерол и повишаване на полезния![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Благодаря! Надявам се сама да вдяна нещо. Като рече фитнес, и аз май трябва да отивам.То станало ракиено време.
е не знам дали са глупости но и аз наблягам на такива храни доста често не съм по здравословното храненевсе пак не може да се лишаваме от всичко няма да се живее 100 години
Да не се засечеме случайно и да не се познаемоглеждай се за хубавци , може някой от тях да съм аз
![]()
Яна (13-03-2014)
Винаги гладен ба![]()
![]()
![]()
обичам и да ям и да готвя .......
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.