И що си решил, че не се търгува така ?При мен първата беше голямо екшън. Бях започнал с 80$ и още първия ден ги направих 100$. Разбира се супер учуден, колко лесно може да се печелят пари и как ще ги направя супер много до края на годината. След това ги направих около 200$ за 2-3 дена и бам, пазара ме удари силно и ме накара да се осъзная, че така не се търгува.
Просто е трябвало да разбереш какво си направил след 200-те долара и да правиш само това до тях![]()
Аз примерно разбрах как успях почти да го удвоя този първи акаунт за 1 седмица - просто бях попаднала случайно в рейнджови ситуации на няколкото инструмента, на които пусках сделки и то по минутка ги пусках - видя ли връх пускам къса, видя ли дъно пускам дълга, после може и някоя и друга добавка и така докато не ме фраснаха баш трендовете от ония супер волатилните по време на важни новини. И се поосвестих вече, че има и други движения по графиките. За дългосрочния тренд при форинта няма да коментирам сега - там и сделките ми бяха уж дългосрочни.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Защото реално влизах в позиция на поразии. Просто на късмет.И що си решил, че не се търгува така ?
Просто е трябвало да разбереш какво си направил след 200-те долара и да правиш само това до тях
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Точно трейдинг как се прави на платформата МТ4 може и да не преподават, но преподават за валутната търговия - аз съм го учила и в средното и във висшето. Макар че не мога да кажа, че ми е от голяма полза точно за търговията с ливъридж през интернет.
----------
И както казва Олег извади ли си някакви поуки защо и как и какви са били те?При мен първата беше голямо екшън. Бях започнал с 80$ и още първия ден ги направих 100$. Разбира се супер учуден, колко лесно може да се печелят пари и как ще ги направя супер много до края на годината. След това ги направих около 200$ за 2-3 дена и бам, пазара ме удари силно и ме накара да се осъзная, че така не се търгува.Че не е малко да ги удвоиш за 2-3 дена и да ги изгубиш после. Не че и аз не съм го правила де - като каза един колега пазара обикновено каквото ни даде единия ден гледа да си го вземем на следващия или по-следващия.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli 2356, това за валутна търговия,която се преподава, явно не върши работа за форекс пазара, защото имам приятели,които уж са учили, а като ги изпъна на платформата и клепат умно.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те от икономическия всички излизат тъй надъхани![]()
![]()
малки бъфетчета и соросчета
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Яна (14-03-2014)
Мани, пък ги учат на някаква суха теория, която няма да им е от полза.Те от икономическия всички излизат тъй надъхани малки бъфетчета и соросчета
Бая голяма реформа трябва в образованието ,че едно 80% за нищо не се ползва в реални животец![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Е много ясно, нали и аз това казах. Учат се по класически неща, а не как да натискаме бай и сел на платформата
----------
бе да ти кажа понякога и има защо - въпреки разни приказки и вицове, се учат много сложни материи по някои дисциплини, напоследък даже все повече практически насочени - и наште вузове почнаха да взимат пример от света.не го казвам само защото аз съм завършила там.