Ми така де, да почерпя идея за довечера.Все пак, голям мач ще има.Трапези ще се стягат.
Моята първа и тя толкова изкара-1 месец.Крепях я, жонглирах, и на една Нонфарма се сюрна надолу, и ме цунка маржинкола.Класика,както му се вика.
Ми така де, да почерпя идея за довечера.Все пак, голям мач ще има.Трапези ще се стягат.
Моята първа и тя толкова изкара-1 месец.Крепях я, жонглирах, и на една Нонфарма се сюрна надолу, и ме цунка маржинкола.Класика,както му се вика.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като мен значи, само дето аз се инатих малко повече със зануляването - почти месец както споменах по-напред.От тогава не го поглеждам тоя унгарски форинт. Не че и някой друг инструмент нямаше да ме занули също толкова успешно, ако беше рекъл... особено както търгувах без никакви технически индикатори, даже и трендлинии не слагах, понеже платформата им не беше МТ4, а някаква много измислена, за trader.bg става въпрос. Чак наскоро я промениха в положителен аспект
Последна редакция от Eli2356 : 13-03-2014 на 17:33
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
И аз така с жонглиранията, даже тогава изкарах първите ми безсънни нощи заради форекса - на еврото беше си спомням - след някаква изцепка на централната банка като се сурна надолу и цяла нощ стоях да го гледам докъде ще падне и да спасявам положението, ако се наложи, позатворих малко от дългите на загуба, то пък след 1-2 дни се върна нагоре откъдето беше тръгнало, но знае ли човек... Тогава даже новини не следях. Маржин кола не успя да ме цунка, понеже подхраних сметката на 2 пъти с по 50 лв - дребна работа, но накрая затворих унгарския форинт на няколкостотин лв загуба и все тая в крайна сметка![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Първо златото ме занули ,но вторият ..петролеца ми видя сметчицата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Мдаа, вече сме натрупали опит и в уголемяването на акаунта, та ще видим зор кое първо да е - умножаването или зануляването.. и самото зануляване доста повече зор ще се окаже.![]()
![]()
При мен първата беше голямо екшън. Бях започнал с 80$ и още първия ден ги направих 100$. Разбира се супер учуден, колко лесно може да се печелят пари и как ще ги направя супер много до края на годината. След това ги направих около 200$ за 2-3 дена и бам, пазара ме удари силно и ме накара да се осъзная, че така не се търгува.![]()