Какви години? Аз от март-април тази година чух за първи път за форекса.
Ти си от 5 години във форума, а всъщнсот от кога се занимаваш с валутна търговия и
как се представяш?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е щом от 4-5 месеца си чул за форекс тогава когато пишеш във форума преди да натиснеш бутона "ПУСНИ" прочитай това което пишеш защото в някои от постовете ти има инфо което предполага минимум 10 години трейдване
да от 5 години съм във форума и това ми е стажа във форекс , справям се за 3 плюс може би![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Me4oBikov (24-09-2016)
10 години трейдване! Така ли изглежда? Благодаря, но знам че ме поднасяш.е щом от 4-5 месеца си чул за форекс тогава когато пишеш във форума преди да натиснеш бутона "ПУСНИ" прочитай това което пишеш защото в някои от постовете ти има инфо което предполага минимум 10 години трейдване
да от 5 години съм във форума и това ми е стажа във форекс , справям се за 3 плюс може биИстината е, че прекалено много чета в разноезични форуми и често взимам мкоментарите за чиста монета и им се предоверявам. Което от една страна явно ми изгражда стил на посветен във форекса човек, но от друга липсата на опит си казва думата и правя детински грешки.
е щом от 4-5 месеца си чул за форекс тогава когато пишеш във форума преди да натиснеш бутона "ПУСНИ" прочитай това което пишеш защото в някои от постовете ти има инфо което предполага минимум 10 години трейдване
да от 5 години съм във форума и това ми е стажа във форекс , справям се за 3 плюс може битуй по 10 -балната или 6 -балната система.............
![]()
Вълкът....козината си мени....е щом от 4-5 месеца си чул за форекс тогава когато пишеш във форума преди да натиснеш бутона "ПУСНИ" прочитай това което пишеш защото в някои от постовете ти има инфо което предполага минимум 10 години трейдване
да от 5 години съм във форума и това ми е стажа във форекс , справям се за 3 плюс може би
Нравът.....никога.........Открийте,седемте разлики.....
![]()
лично аз започнах по-сериозно след посещение при доктор Радева ...
е и преди бях пробвал ама слаба работа ....
скапан живот , скапани комшии ......
и форекса мъ праща само на кола ............скапана работа ....
.....опсссс , намерих си ракията , всичко се оправи ..............
jivko78 (24-09-2016)
Сега остава и салатката да нарежеш,но все пак тя е второстепенна за форекса,ракията щом е налице във форекса сме сила.
hanuman (24-09-2016)
Е от няколко месеца във форекса как си мислиш че ще почнеш да печелиш трайно,на какво се надяваш,тепърва предстои да си блъскаш главата.