Ти ако разчиташ само на това...няма да стане работата скоро време![]()
Ти ако разчиташ само на това...няма да стане работата скоро време![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мож си поръчаш домашен масаж с щастлив край , там би могло ефекта да е бая по-голям![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
То тия масажи човек и сам може да си ги направи... не а толкова трудно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е трудно прав си , но и тази опция не е за пренебрегване , а и аз съм повече за масажа, а не за хепи енда![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Ку имаш средствата , може даж да си я зачислиш и за лична масажисткааз до колкото знам само на място ги правят тези масажи![]()
![]()
въпрос на средства и желание
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Въпрос на средства желание иманякой ден ще си ходя редовно на масажи , да ми мачкат гърба
![]()
На масажи да ходиш е готино , пък и отвориха навсякъде салони ... е вярно някъде си струва половин заплата![]()
![]()
а за щастливия край ... още толкоз
![]()
![]()
Никнат като гъби казвашявно има търсене (клиентела) и за това така се получава
Тука покрай морето има доста таквиз![]()
![]()
има даже едни щастливи жакузита
![]()
шампанското било безплатно чувам .....
![]()