Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мързи мъ.. ми като не им стига на 30-ти този месец ще си вземат и Крим.. пък те имат пара и цяла Варна на концесия да вземат..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Хаха, значи Украйна трябва по спешност да стане член на Нато. Да ги видим кое как шъ си зимат руснаците...
Кой шъ им даде да си откъсват земя и да делят Украйна как си щът...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
NATO не е панацея. Мисиите са много селективни и с противоречиви аргументи при започването им.
ако Украйна стане член на НАТО ще трябва ние да ги защитаваме.. ще рамим пушките и Гаубиците и ша одим да се бием за Крим..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ако ще използваме мед.термини за да опишем ролята на нато то по скоро е плацебо...NATO не е панацея
Ми да, така излиза.
Те затова бързат да станат членове. По спешност са решили да променят закона. Че то иначе с Путин наглава излиза ли съ...![]()
ако украинците станат членове на НАТО ще взема на дядо старата ловна пушка да ходя да ги защитавам.. кът знам нашата армия как е оборудвана, сигурно няма да имат пушка за мен
Novak (05-03-2014)
За житницата на Украйна някакви спомени имам, че араби ли кой наскоро сключи договори да я обработва ли да изкупува житото за дълъг срок.
Пък относно Севастопол, ако се разровите по Сирийската криза, дето мятахме тук пак едни карти, пак ако не ме лъже паметта руските кораби все от Новоросийск тръгваха.
А за НАТО канили ли са ги, знаят ли, че ще си имат скоро нов член.![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
За житницата на Украйна някакви спомени имам, че араби ли кой наскоро сключи договори да я обработва ли да изкупува житото за дълъг срок.
Пък относно Севастопол, ако се разровите по Сирийската криза, дето мятахме тук пак едни карти, пак ако не ме лъже паметта руските кораби все от Новоросийск тръгваха.
А за НАТО канили ли са ги, знаят ли, че ще си имат скоро нов член.
За сега износа им върви нормално...............
http://www.farmer.bg/36416-eskalaciy...a-pazar-v-sast
Novak (05-03-2014)