А то не е задължително от компютърните игри, при някои си е по рождение.
А то не е задължително от компютърните игри, при някои си е по рождение.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
ехх, а ми се искаше публично да ги разстрелятВълна от безследно изчезнали в Крим
БНТ съобщи, че екип на телевизията е бил обискиран в Крим
В Украйна отново хора изчезват безследно.
http://www.vesti.bg/vylna-ot-bezsled...v-krim-6007114![]()
![]()
ррррррррррррррррррррррррр рррррррр
![]()
![]()
зае*и, позицията е много силна, стига да даде пример чоловека
аз не мога да се съглася че миничките на виндоус водят до желаният ефект, но уви колегата е на друго мнение
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не бе, само отговарям на онзиденшните ти изхвърляния как щели да се изпонасерат западняците, ако Путлер им прати танкове...
Ама ти както не си ходил в армията... по-вероятно е всъщност насраният да се окажеш ти...
Иначе за простеното - нямам нужда от твойта прошка... Че кой си ти, та да се вълнувам прощаваш ли ми или не...
Случайно момченце тук... Днес си хортуваме, утре няма да си спомням за теб...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да разбрах на какво отговаряш и заради това ти написах че е повече от очевидно колко далече си била от разбирането на това което написах онзиден... благодаря че го потвърди с излишна конкретикаНе бе, само отговарям на онзиденшните ти изхвърляния как щели да се изпонасерат западняците, ако Путлер им прати танкове...
Ама ти както не си ходил в армията... по-вероятно е всъщност насраният да се окажеш ти...
Иначе за простеното - нямам нужда от твойта прошка... Че кой си ти, та да се вълнувам прощаваш ли ми или не...
Случайно момченце тук... Днес си хортуваме, утре няма да си спомням за теб...и все пак ненужно или не, ти е простено, не че съм ти простил както може да се долови от отношението ми
![]()
п/п/ и честно казано много искрено се забавлявам с изоставането ти от два последващи поста и ароматна чаша с кафе![]()
Честно казaно и аз се забавлявам да ти чета постовете, затова и те провокирам да пишеш.да разбрах на какво отговаряш и заради това ти написах че е повече от очевидно колко далече си била от разбирането на това което написах онзиден... благодаря че го потвърди с излишна конкретикаи все пак ненужно или не, ти е простено, не че съм ти простил както може да се долови от отношението ми
![]()
п/п/ и честно казано много искрено се забавлявам с изоставането ти от два последващи поста и ароматна чаша с кафе
Кеф ми е да чета как редиш псевдофилософски безсмислици и си представям как в обкръжението на малки объркани момиченца "философстваш" и се любуваш на собствения си глас
Индивиди като теб просто обичат да се слушат, това им е най-голямото развлечение. Не е важно какво казват, важно е да чуват гласа си и да се радват на този факт...
Обаче имай предвид, че с годините момиченцата ще проумеят, че са си губили времето да слушат един въздух под налягане и ще загубят интерес...![]()
Честно казaно и аз се забавлявам да ти чета постовете, затова и те провокирам да пишеш.
Кеф ми е да чета как редиш псевдофилософски безсмислици и си представям как в обкръжението на малки объркани момиченца "философстваш" и се любуваш на собствения си глас
Индивиди като теб просто обичат да се слушат, това им е най-голямото развлечение. Не е важно какво казват, важно е да чуват гласа си и да се радват на този факт...
Обаче имай предвид, че с годините момиченцата ще проумеят, че са си губили времето да слушат един въздух под налягане и ще загубят интерес...![]()
нека да разберем още нещо за имагинерната ти дружка от форума![]()
![]()
какво друго мислиш за нея
моля за извинение, от останалата част от чоловеците търпящи безумнството![]()
Ходи да си упражняваш "красноречието" на по-подходящо място, в Макдоналдса, преди да заведеш момата на кино, например... разговаряйки с нея, употребявай само първо лице единствено число (бас държа, че така правиш)... докато на момата не и писне...
![]()
ще те помоля да си малко по бърза в набора на букви, че имаш още едва 10 мин на сцената
http://www.youtube.com/watch?v=Sjw6qXTsm3Q полуострова не е достатъчен, требе още да се намали населението![]()
Е не мога да разбера откъде се породи това конфликтно общуване между вас.. правете любов, а не война!![]()
абе и аз не можах да разбера избирателно ли е на случаен принцип ли е, уви, в последствие разбрах че субекта има нужда от подобно внимание
ивацеда, настана време да те помолямоля да бъдеш по бърза с набора на букви че ти остават 2 минути на сцената
![]()
![]()
попаднах на тази смущаваща и нова за мен информация