Първо се опитай да си изясниш тезата за пред себе си.беседва се когато се отговаря на въпроси и от двете страни, зададох два, отговор не получих, а това ти начало "ти май ме бъркаш със себе си" капацитивният ми елемент го е запаметил![]()
![]()
та... дам... посредствен съм, съгласих се, но откриването на представлението ми всеки път е различно
вади си изводите сама, виждам че се справяш на предполагаемото от мен ниво, точно както го определих и в първият ми постблагодаря че доказа тезата ми, успех в живота
Че то само с дървено философстване не става. А за успеха - пожелай го на себе си. Ще ти е нужен.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Къде съм казал, че тая простотия си я измислила ти???Съветвам те да си сложиш очила и да не четеш избирателно.
Постнала съм линк, аз нищо не съм писала. А ти още ли не си разбрал, че твоят "законно избран" президент е просто един дезертьор, който избяга като последната страхлива фуста, доброволно напусна поста си и се скри при господаря си от КГБ в Кремъл. А посмее да стъпи в Украйна, а са го тикнали да търка наровете на мястото на Юлето...
Казах, че си постнала страшна простотия...
Очила нося но слънчевиедва ли ще ми помогнат
Ю. Мошенко да се радва на свободата но може и да е времена и тя тича при своите господари от ПЕС да им целува ръка...
Днес я дадоха по телевизията с Боко и той нещо и говориМилия сигурно мисли, че тя разбира български
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
посредствено създание е доказаната тезане виждам никакво философстване, но на мен ми е простено
благодаря за препоръките но ще ги подмина както мисля да правя от тук нататък и с нежната и деликатна твоя същност, дано не сме и участници на филм с руски насилници над малко момиченце ами арабски такива
![]()
![]()
п/п/ pablo, аз се yбедих че може да го чете, но едно е да четеш друго е да разбираш, то не ставало само със знания![]()
зае*и
За "простотията" се сърди на тези, които са я публикували. Има я в медийното пространство, независимо кому се харесва и кому не. А за дамата, която определи като Мошенко... ми какво да се прави... всеки тича при господарите си, ръка да целува. Юлето Мошенко на Запад, а Проффесор Янек - на изток, при не по-малко страшния господар Володя Путин. Какво да правиш, таков живот...Къде съм казал, че тая простотия си я измислила ти???
Казах, че си постнала страшна простотия...
Очила нося но слънчевиедва ли ще ми помогнат
Ю. Мошенко да се радва на свободата но може и да е времена и тя тича при своите господари от ПЕС да им целува ръка...
Днес я дадоха по телевизията с Боко и той нещо и говориМилия сигурно мисли, че тя разбира български
![]()
ами всеки рита някакви " топки " няма какЗа "простотията" се сърди на тези, които са я публикували. Има я в медийното пространство, независимо кому се харесва и кому не. А за дамата, която определи като Мошенко... ми какво да се прави... всеки тича при господарите си, ръка да целува. Юлето Мошенко на Запад, а Проффесор Янек - на изток, при не по-малко страшния господар Володя Путин. Какво да правиш, таков живот...![]()
ivaceda (07-03-2014)
Оо, и аз ти благодаря, че доказа тезата ми , че с дървено философстване само не става. Но понеже ми е ясно, че от всяко дърво свирка не става (просто някои дървета вари ги - дялай ги, все дървета си остават), и аз мисля да подминавам занапред дървената твоя същност. То дървенията наистина можеш само да я зае*еш, тя за друго е непригодна...посредствено създание е доказаната тезане виждам никакво философстване, но на мен ми е простено
благодаря за препоръките но ще ги подмина както мисля да правя от тук нататък и с нежната и деликатна твоя същност, дано не сме и участници на филм с руски насилници над малко момиченце ами арабски такива
![]()
![]()
п/п/ pablo, аз се yбедих че може да го чете, но едно е да четеш друго е да разбираш, то не ставало само със знания![]()
зае*и
аз все още не виждам философстване, но ми е простено![]()
Я какви битки сте водили тук докато ме е нямало...Срамота!!!![]()
всеки казва това което мисли и дано в крайна сметка излезне нещо.......................................... ..
Така е, Стефко, нормално е човек да казва това, което мисли.
Стига, разбира се, наистина да казва нещо смислено и разбираемо, а да не приказва само от мерак да чува собствения си глас и да му се любува (респ. да се любува на излязлото изпод пръстите му), без значение, че то може да е просто един набор от "философообразни" думи, абсолютно лишени от смисъл...![]()
Последна редакция от ivaceda : 07-03-2014 на 09:51