Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не мисля, че ще има война, сега се почват едно извиване на ръце, пък оттук, пък оттам, Обама най-много се пени, ама той хем далеч, хем стокообмена му с Русия много нюню, Европа има много какво да губи, та ще преразпределят някак Украйна и хохлите нищо хубаво не ги чака.
Да не забравяме например един Лондон да речем колко зависим от руските капитали, де им отиде туризма на Ривиера и прочие без руснаците и много много такива нещица
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Брей какво става там...Кримският парламент гласува автономната република да станe част от Руската федерация
Решението на парламента ще бъде подложено на референдум, който трябва да се проведе на 16 март
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е ми става нещо съвсем нормално, то не трябва да учудва хората...Брей какво става там...Кримският парламент гласува автономната република да станe част от Руската федерация
Решението на парламента ще бъде подложено на референдум, който трябва да се проведе на 16 март
Ами аз го разбирам,че ще преминат в собственост на друга държава...................В случая Крим или Русия,не знам как ще се наричат.......Може ли някой да ми обясни как една собственост хем е държавна, хем ще я национализират?
Щото аз прочетох точно такова заглавие:
"Украинская Госсобственность в Крыму будет национализирована"
http://www.tvc.ru/news/show/id/33370![]()
Автономен окръг или автономна република в състава на Руската Федерация.
Те имат не един и два такива окръзи и даже автономни републики.
Ако стане де.
Ще намаже Русия от това, защото ще си получи пристанищата, до които се домогва. Не знам на кримчаните с какво ще им се подовбри положението.
Но може и да се промени нещо, щом се натискат. Те нали са си рускоговорящи...
малко ме съмнява това да стане , по - скоро нещо друго ще се случи там
Ако това мине,ще се получи един голям световен проблем.Ще се допусне всяко компактно живеещо малцинство да може когато си поиска да си отцепва територията да се присъединява към съседна държава към която етнически принадлежи.Какво ще стане ако ДПС поиска референдум в Родопите и гласуват за присъединяване към Турция?Почти така се получи с Косово.Не знам колегите тук на какво толкова се радват от действията на Русия,но подобна съдба може да сполети и нас.........Автономен окръг или автономна република в състава на Руската Федерация.
Те имат не един и два такива окръзи и даже автономни републики.
Ако стане де.
Ще намаже Русия от това, защото ще си получи пристанищата, до които се домогва. Не знам на кримчаните с какво ще им се подовбри положението.
Но може и да се промени нещо, щом се натискат. Те нали са си рускоговорящи...
mck (06-03-2014)
Да не стане нещо като у Сърбия , че дори по лошо
Инък резултата на референдума и сега е ясен кът че ли ....
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.