Така си е.Загубата пари извадени от джоба не е приятна.Но на пазара риска от това си е доста голям и затова трябва да се тегли редовно.Не успя ли да ги удвоиш поне преди да заминат ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За съжаление на успях, затова вече преосмислих изцяло ММ и стратегията си - но засега не бързам да вкарвам наново, тук си се занимавам и усъвършенствам![]()
Бели кахъри са това, по новини и без това не е много здравословна търговията, че не се знае знае ли се, рамото те пази от простотии, насрещните не ти трябват - идеален брокер според мен е ...как да ти кажа, спреда е плаващ при новини го разкикерчват левъриджа е макс 50, не може да отваряш насрешни позиции - това е негативното
позитивното е че плащат без проблеми , депозирането също става бързо,почти не слипват, няма рекотиране, изпълняват мигновено ордера![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
daniwin (10-03-2014)
Верно си е - пазят те хората от излишни изкушенияАз по-голяма щуротия от насрещните поръчки не знам, опитах го няколко пъти и се опарих - винаги си губещ при тази схема
![]()
Те вършат работа но при друг тип търговия, разни мрежи и т.н.
При нормалната такава е по-спокойно със стопове да се работи, отколкото с локове ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Вероятно , но за сега ми стига традиционния и старомоден тип с купи/продайВеднъж се пробвах и се набутах и в двете посоки
Има ли още хляб в късите тук - малко по темата
![]()
Аз скъсих от 143.54 за 142.80 .................................
стопа още не е ясно къде е, за сега далече ............................
Успех!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb