Честит Празник на Дамите от форума
Много здраве щастие и много пари им пожелавам от все сърце !!!
А на теб колега ще кажа това поевтиняване на долара е само корекция
Иначе си е за нагоре както и да я погледнеш графиката !!!
Напред и нагоре Гейшо
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Иве........ Първо да ти честитя празника . После , по въпроса за движението на двойката. Моита прогноза съм я дал на 14.02.2014 11.05 , докато ти се меташе а нагоре ,а надолу/ това като забележка /Пускам ти пак картинката/долната/ за да ти припомняТолкова си горд и доволен от себе си, че от злоба място не можеш да си намериш днес часове наред.
Чувстваш ли какви глупости говориш или не?
Изпотрепахте се самодоволно да се кискате тук как щяла да пада двойката. Е... не стана. Сега ще въртим, ще сучем, но ще твърдим как сме предвидили качването и.
Като си толкова доволен и горд със себе си, нужно ли ти е да си докарваш тук цялата дружина клакьори?
Излагаш се. Не си способен с една жена да се справиш сам.
Дребна душичка от комунистическо котило.
А горната е докато чакам целите .................................тъй като обесняваше как е по добре да цъкаш на дребно. така добре ли е
![]()
Последна редакция от pluto1 : 08-03-2014 на 17:24
Тук май, имаш грешка - ако Гейшата е силна долара ще отслабне, а ти нали искаш силен долар - т.е. слаба Гейша - не те разбирам накъде си, важното е че аз прибрах от вчерашния спад![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето казвам го най просто дано и сега ме разберешшшшшшшшшшшшшшшне те разбирам накъде си,
106++++++ ни зове
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
При него това е нещо нормално
Преди броени дни имаше дълги при ози/долар и аз му казах, че имам къси при евро/ози. Дори му обяснявах, че чакам суап....
Той се разсърдизащо не съм си взел ози
а аз точно озита си бях купил и трябваше на дълго и широко да му го обяснявам...
Нормално е да вика напред и нагоре гейшо и да чака поевтиняване на йената...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чакай бре, ти преди 2-3 дни не обясняваше ли на всички как сме за 98?
Или бъркам човека?
Стоповете ми са на +, цели почти 400 пипа, да му мислят ветропоказателите, дето чакат свещите да ги вкарат в края на движението.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Силата на импулса на уикли доста се позабави, триъгълника си е дал таргета.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Айде на късото.
Сел 103.73, стоп 104.7, цел 99.03............................................. ..........................Текуща цена 103.28, стоп 103.66 (7 точки профит), цел 99.Ами аз 2 седмици повтарям 103.78 фундаментален сел на тлъсти играчи. Що бързаш ? Кат може бавно и хармонично.
Нулев стоп. ако го вземе понеделник пак ще има ново късо.
Някои хора пускаме сигнал или прогноза предварително или текущо, не като други 5 часа по-късно с измислената позиция и "плюсовия"стоп, пък после нямат 20 лева да си удържат на думата и да изпълнят баса, който те са предложили .
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Nikky (09-03-2014)