Тя и изявата на Ивчето в темата за златото е много забавна.
Тя и изявата на Ивчето в темата за златото е много забавна.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Emil Enchev (09-03-2014)
............. Даже не си разбрала какво ти е казал човека ............ Не е сложил стоповете '' на цели 400 пипа'' .................... а е на плюс сделката му в момента , слага стоп които е плюсов и оттук натам ЦЕЛИТЕ МУ са 400 пипа ......................
Ще ме умОри от смех тая Ивацедка..............
----------
Абсолютно съгласен с движението надолу , даже мисля да подмине и '99 .........................Текуща цена 103.28, стоп 103.66 (7 точки профит), цел 99.
Някои хора пускаме сигнал или прогноза предварително или текущо, не като други 5 часа по-късно с измислената позиция и "плюсовия"стоп, пък после нямат 20 лева да си удържат на думата и да изпълнят баса, който те са предложили .
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absfresh (09-03-2014)
Не знам, някой хора или са фурнаджийски лопати или са толкова объркани че само се омотават в мненията си и в главата им е каша - а е толкова по-лесно когато не си наясно да си замълчишПри него това е нещо нормално
Преди броени дни имаше дълги при ози/долар и аз му казах, че имам къси при евро/ози. Дори му обяснявах, че чакам суап....
Той се разсърдизащо не съм си взел ози
а аз точно озита си бях купил и трябваше на дълго и широко да му го обяснявам...
Нормално е да вика напред и нагоре гейшо и да чака поевтиняване на йената...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
видехте, ли че пазара отваря с данни от Япония.. аз май ще ги чакам.. то отварянето на пазара по принцип ще го чакам, щот на ГАП ми мирише..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
въй то взело да става страшно ве доларйена 58 пипона надоле и другите двойки с йената и те бая далдиснали
http://forex.tradingcharts.com/quotes/major_pairs.html
Бре,аз държа дълги срещу йената макар и не долар йена то и без това ще се чака да се види гапчетата какво ще направят.въй то взело да става страшно ве доларйена 58 пипона надоле и другите двойки с йената и те бая далдиснали
Май, ще има още дъло да има, особено след като казаха, че радияцита още вилнеела из острова.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
малко възстановило ама пак цената на промоция и става за покупка според мен де...въй то взело да става страшно ве доларйена 58 пипона надоле и другите двойки с йената и те бая далдиснали
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Да се дърпа, да се дърпа - колко да се дърпа, йената е на ход тази седмица - давай гейшо, покажи на долара малко нинджа стайлАко деня си личи от сутринта, то седмицата си личи от днес
![]()
Дали? Мисля, че до края на седмицата няма да сме само в една посока. Незнам, ама говориха за острова, че още не можел да се съвземе...
The trend in need is a friend in deed,,,,,,