Проби я.
Не беше чак толкова трудно. Бих казала, че доста лесно проби.
Следва основната съпротива - 102.80-90/
Ако успее да пробие и нея, ще видим едно хубавичко ИЗСУЛВАНЕ ... на север
----------
Айде бе АбСент-чо, къде останаха 99. 98?
От цял месец го чакаме да се изсули, та да уцелиш късите, дето ги обяви в началото на февруари...
Пукаш се от безсилна злоба , нали... Пукай се, не ми е жал за теб..................................................... ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
Нерегистриран (1)
Добро утро, колеги - готови ли сме за днешния денДека е Спекуланта да ми разясни една картинка за вероятна дивергенция - ето я , а ако вие може да ме насочите ще съм ви благодарен
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
Да така е проби я ТЛ и тотално дигам белия байрак предавам сеПроби я.
Не беше чак толкова трудно. Бих казала, че доста лесно проби.
Следва основната съпротива - 102.80-90/
Ако успее да пробие и нея, ще видим едно хубавичко ИЗСУЛВАНЕ ... на север
От късите вече ! остава само да кажа една поговорка
Където всички турци там и гол хасан![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Нерегистриран (1)
Spekulanta Колега не се ослушвай ами казвай тази картинка дето качих , може ли да се нарече дивергенция или не - знам че ти си спец и затова се обръщам към теб![]()
Нерегистриран (1)
Колега приготви се за нови върховеДобро утро, колеги - готови ли сме за днешния денДека е Спекуланта да ми разясни една картинка за вероятна дивергенция - ето я , а ако вие може да ме насочите ще съм ви благодарен
Да градим тук на Гейшата
Високи Планини ще изкачим
От днес обявявам Бичи тренд
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Нерегистриран (1)
Готов съм да покорявам нови върхове, но моля те погледни ми картинката и ми кажи дали добре съм се ориентирал или съм в заблуда - сега разучавам дивергенциите , дай мнението си моля![]()
Нерегистриран (1)
Нерегистриран (1)
Аз казах билета и е еднопосочен само за напред и нагоре
И хич няма да си променям мнението ..............![]()
ivaceda (06-03-2014), Нерегистриран (1)
НЕ не е дивергенция , тъи като последния бар който използваш за да търсиш разминаване между цена и индикатор , още не е завършен ............
infesta (06-03-2014), albagpipe (06-03-2014), Emil Enchev (06-03-2014), Нерегистриран (1)