Няма такъв филм.Вчера ми се случи ,Колата чистеше общата кофа работника прегледа другите кофи,и "разделно" събраната хартия се оказа в камиона при другия боклук....В началото не осъзнах какво ставаобаче после се посмяхме с приятели
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Виждал съм и двата варианта. И наистина разделно да го съберат, и всичко накуп.Когато както дойде.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има нови контейнери, който няма как да се събират с нормалните камиони. Изпразват се то към дъното. Ползите са две - за фирмата, която е инвестирала в тях и разчита да спечели от това и за всички нас, които искаме да рециклираме. Има ги в Бургас, скоро и в други градове![]()
не но като малък много исках, а сега съм май само пироман................![]()
Еми той явно работника не са го образовали, може фирмата да иска да събира разделно, но на работника да не му се работи.Няма такъв филм.Вчера ми се случи ,Колата чистеше общата кофа работника прегледа другите кофи,и "разделно" събраната хартия се оказа в камиона при другия боклук....В началото не осъзнах какво ставаобаче после се посмяхме с приятели![]()
Бизнесът започва да укрепва и сам да разкрива нови работни места без помощта на субсидираната заетост. Тази нова положителна тенденция на пазара на труда е регистрирала през изминалия февруари Агенцията по заетостта.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
„Депутатите спират да си замразяват заплатите"
Тази година депутатите няма да замразяват заплатите си. Това каза за първи път официално шефът на Народното събрание Михаил Миков в интервю за "24 часа".
От 2010 г. депутатите си замразяваха заплатите на нивото от декември 2009 г. - 2196 лв., като солидарност с народа по време на криза. Тази година решение не бе взето от парламента, въпреки че ГЕРБ внесе предложение за това.
"Когато в цялата страна има ръст на заплатите, е ненормално да се замразяват тези на депутатите. Другото е обикновено сиромахомилство и евтин популизъм", отсече обаче Миков. Така за януари депутатите взеха по 354 лв. отгоре. Към тази сума се прибавят и добавките за стаж, участие в комисии и шефски постове в НС и общото възнаграждение на някои надхвърли 3000 лв. За февруари пък парите им са с 561 лв. отгоре, тъй като вече са излезли нови данни на НСИ за четвъртото тримесечие на 2013 г.Е това вече се нарича пълна наглост и безочие! И откъде идва тоя "ръст на заплатите" - от заплатите на една шепа хора с добри заплати, сред които и депутатските - и те сега гледат да отсрамят статистиката: като си вдигнат заплатите да вдигнат още малко и уж средната заплата на милата ни родина, да не се приравним накрая със Сомалийските заплати.
----------
Аз съм виждала в нашия град как изсипват всичко накуп в един боклукчийски камион, пък знам ли - може да е свръх интелигентен и вътре да си ги разделя наново по някакъв начин.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz