За реална икономия трябва да се инвестира в икономични уреди,осветление....които пък не са евтини
За реална икономия трябва да се инвестира в икономични уреди,осветление....които пък не са евтини
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Що бе, може да има такова нещо. Но по скоро трябва да са електромагнитни или ултразвук...нещо такова. Ултразвука гони комарите...но най-съм доволен от мрежата.
Тия енергоспестяващите крушки не ги щъ, много са ми тъмни и включвам по повече, пък сега както орязоха ЕРП-тата нонстоп ми горят, виках техник да ми провери мрежата, още преди да я провери- ме светнат че сега дънели напрежение на макс и затова горяли, все пак ми провери мрежата , оказа се ок.
Та тия неща важат в оня идеалния свят като че ли.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
За сваляне разхода на гориво предлагат и таблетки. F Fuel мисля беше компанията, която ги разпространява. Преди 7-8 години влязоха в БГ и работеха на принципа МЛМ.
Моето впечатление беше, че разходът на бензин ми се качва.
Някой друг пробвал ли ги е?
тука трябва да се подчертае че освен за икономия велосипедите са и здравословен начин на придвижване аз например с такова чудо ходя на работаа от както спрях цигарите се чувствам и още по добре
Изобщо защо си се вързала на тея простотии? При положение че автомобилът ти си има технически характеристики, които показват колко е разходът ти на гориво. Аз използвам единствено добавка за гориво. ТОВА СВАЛЯ РАЗХОДА
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Подкрепям и аз движението и тонуса. Ама зимата определено предпочитам на 4 колела (по възможност всичките задвижващи) и на топло. Другия момент, е дали имаш време да ходиш пеша или да вършиш педалите? Ако работиш по цял ден не можеш да си позволиш 1-2часа в придвижване, което с колата би било 3-4 пъти по-бързо. Със спестеното време можеш да си заформиш един хубав час във фитнес залата където става истинската работа
![]()
ами това с колата че е по-бързо спор няма ама не и в София пробвал съм и двете с кола с градския транспорт ми отнема 40 мин ходенето до работа,с кола 25мин а с колелото 13 мин има по преки пътища и най-вече задръстването е главния факторПодкрепям и аз движението и тонуса. Ама зимата определено предпочитам на 4 колела (по възможност всичките задвижващи) и на топло. Другия момент, е дали имаш време да ходиш пеша или да вършиш педалите? Ако работиш по цял ден не можеш да си позволиш 1-2часа в придвижване, което с колата би било 3-4 пъти по-бързо. Със спестеното време можеш да си заформиш един хубав час във фитнес залата където става истинската работа
аз па и зиме и лято на работа предпочитам по домашни чехли да ходядемек от едната стая в другата
а таралясника за по-дълги разстояния требе да се ползва - до магазина например
![]()