а тоз Санечка как точно го решиха да е временно изпълняващ длъжността![]()
![]()
и отде накъде служебна власт може да решава военни въпроси
![]()
![]()
![]()
а тоз Санечка как точно го решиха да е временно изпълняващ длъжността![]()
![]()
и отде накъде служебна власт може да решава военни въпроси
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Първото усещане ще е на 30-ти,когато половин Украйна обяви автономия.Второто усещане-наесен,когато автономиите поискат да се присъединят към Русия.
И третото усещане-около зимата,като почнат студовете...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем требе да дават кинти ес-то и хамириканци/чифути реалноне само да пъхат под масата докът съборят реда и дисциплината и после с обещанията да си останат
![]()
До сега точно това наблюдавахмене само да пъхат под масата докът съборят реда и дисциплината и после с обещанията да си останат,
сега предстои да видим развръзката на всичко , което до сега режисираха . Днес мисля им обещаха и финансов заем .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
но този заем не е помощ... нали все някога трябва да го връщат....
Аз също не харесвам управлението на Путин, а още по-малко намесата му в Украйна. Предупреждават го да не се намесва, но той не....искате ли ме или не нямате избор - до кога все някой ще решава вместо самите украинци. Изобщо не е крайно това изказване напълно го подкрепям.........Алекс Алексиев: Наблюдаваме началото на края на ерата Путин
Путин направи катастрофална грешка с тази военна намеса, за която ще плати с властта си. Това, което наблюдаваме, е началото на края на ерата Путин. Това каза в интервю за Агенция "Фокус" Алекс Алексиев, председател на Център за Балкански и Черноморски изследвания. "Винаги съм смятал управлението на Путин за тип фашизъм, с една висока доза на нарцисизъм от страна на вожда. Това, което става сега обаче, според мен, почва все повече да прилича на чист нацизъм. Правото, което Русия в момента си дава, да анексира чужди територии, под предлога да защитава руски граждани, е без прецедент от времето на Хитлер. Най-близкият исторически паралел на Руската инвазия в Крим е нацисткото анексиране на половин Чехословакия в 1938-а, под предлога да защитават Судетските немци. Тук може би е уместно да отбележим, че народите, които позволяват подобни престъпления да се извършват от тяхно име, плащат с лихва на историята. В резултат на нацистките престъпления през Втората Световна война, Германия загуби 40% от територията си, 10% от населението й бяха убити, милиони жени изнасилени и 12 милиона немци от Източна Европа бяха прокудени от родните си места завинаги", коментира Алекс Алексиев.
http://www.focus-news.net/news/2014/...ata-putin.html
Пуснах го, щот и аз не харесвам управлението на Путин, ама май не съм само аз.
Макар че авторът е доста краен в определенията...
batdino (04-03-2014)
С този ход Путин остана в Историята - сега едни го боготворят, а други искат да го разпнат.Аз също не харесвам управлението на Путин, а още по-малко намесата му в Украйна. Предупреждават го да не се намесва, но той не....искате ли ме или не нямате избор - до кога все някой ще решава вместо самите украинци. Изобщо не е крайно това изказване напълно го подкрепям.........![]()
До кога ще си играе на император? До кога ще държи хората в робство?
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb