Днес не може да се очаква да се сюрне надолу. Но и за нагоре надали ще има сили. 20 долара са му достатъчни за да изчерпи волатилността за деня.Има вариант за плитка корекция и некво пълнене на гапа,ама илюминатите сговниха пак техниката
Днес не може да се очаква да се сюрне надолу. Но и за нагоре надали ще има сили. 20 долара са му достатъчни за да изчерпи волатилността за деня.Има вариант за плитка корекция и некво пълнене на гапа,ама илюминатите сговниха пак техниката
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Уха много съм доволен от гапчето.......
затворих си петъчната дълга на 1349...................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз още в събота го предусетих ГАп-чето ама нямаше кой да ми продаде златце тогава..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Логично беше след тези събития в Украйна да поскъпне...........
..................
----------
Сега ако слезе да запълни гапа ще купя пак...................![]()
аз ще пробвам тоя чук е една къса с няколко добавки
Тея украинци объркаха работата, сега трябва да разнищтваме наново графикте. Сарт от начало.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Правилно така е. Това ми беше лимита. Ама сега на горе или надолу? Пуснах една къса от 1348 ама до къде и кога незнам. Дали ще запълни гапа и ще продължи надолу или не?
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
достатъчно е само леко сборичкване между руски и украински части някъде из Крим, и златото ще го видим на 1500
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
И моите очаквания са в тази посока ,
първо 1410 ................ после може и още ..............................
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb