Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е друго си е ама уви аз не съм от тези щастливци , всеки ден се чудя какво да правя
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Ще си търсиш такваз работлива приятелка , дето да има мераци да ти угажда![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търся аз ама нещо ги няма такива , само материалистки които дори не се и крият или пък такива с маска на лицето които да не можеш да ги познаеш от началото![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Ми такъв е животеца ,търсиш цял живот туй щастие ......![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търсиме докато сме още млади и живи , но за сега съм търсил само тука , може да се метна и до други краища на света да видя за какво иде реч![]()
Наеми си някоя която да ти готви и чисти, и готово
Чарли Харпър така прави и е доволен
Дори беше казал, че ако има кой да ти готви и чисти, получаваш отнякъде секс, то няма смисъл да се жениш![]()
Barabata (19-03-2014)
Надявам се и до там да стигна и това е вариант за мен , но има време за такива разходи , няма да ми понесе в момента![]()
Тоя пич знае доста добре как се живее![]()
![]()
а нещо кът чели писаха че щял да се жение бря
![]()
![]()
едва ли ще се зажени... те тия хора така си живеят добре и не искат да си споделят имането...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.