Аз те разбрах колега .............
просто исках да кажа, че някои колеги ги бъркат
А според мен рискът е важен, а не марджина![]()
Днес отделих доста време на форума. Имах мерак за писане, писане................... да видим как ще е утре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
така е трябва да се отделя време и на форума за да може после да се отделя и на форекса иначе не става![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ееееее хитър си ти колкото едно стадо лисици
опа и аз написах още един пост![]()
Ако не е тайна отделихте ли колега достатъчно време за форекса днес? ( питам ви, за да изкарате още 30стинки)
Аз ще се в зползвам да отговоря!
Днес отделих достатъчно време, но можех и още да постоя пред графиките! А вие?
Мерси за така поднесената възможностне съм отварял много графиката днеска само да проверя дали сделките са налице още
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Да са вдяна и аз в името на трийсе цента ...
Пет процента нагоре брои ли са за достатъчно време ...?![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
достатъчно не отделих но малко се попотих над графиките..........Ако не е тайна отделихте ли колега достатъчно време за форекса днес
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров