Ами да, все едно останалите не спират по няколко пъти на ден за "цигарка и кафенце"
Какво я нападнахте момичето ?
Нямам нищо против момичето щом може да се скътава и да не работи нека го прави.
Просто държавата ни е такава и бюрокрацията е издигната в култ е това вече ме вбесява.![]()
Работата трябва да се върши и ако се върши, няма проблем да прави и нещо друго.
Та ти с какво се занимаваш ? Какво работиш ?
jivko78 (13-03-2014)
кое то момиченцето дет съфорумка и у министерството финансово работинякоя далавера тука у форума дъл не може да сподели да разделим малко пари
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така е....................................Работата трябва да се върши и ако се върши, няма проблем да прави и нещо друго.
но на мен много пъти ми се е случвало да чакам например да си платя тока, а лелката да цъка във фейса и да ме гледа лошо, защото е чакам да си свърши работата
Занимавам се с форекс и работя върху себе сиТа ти с какво се занимаваш ? Какво работиш ?
Значи данъци не плащаш
Защо изискваш от тях да си вършат работата тогава ?
А тока може да се плаща и онлайн и има доста клонове където може да се направи това.
данъци няма как да не плащаме колкот и да се опитвамеедин лебец кът се купи само 17-18 процента отиват у НАПа-та
дан говорим за ракийца ил бенДзинец ку се налива
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Te тез за хлебеца отиват у хлебарната, а от бензинеца отиват в гусин главният бензинджия с фенси костюма къде не знае крик на кое се казва![]()
отиват у НАПа-та те, нема как да се откраднат всичките колкот и да се мъчатможе там малко да се поспести, ама повечето требе да се дава нататъка по веригата
![]()