Демокрация бе , преди работеха за благото на народа , а сега за собствено благо![]()
![]()
![]()
Демокрация бе , преди работеха за благото на народа , а сега за собствено благо![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Да, ама на най - сега е по-голям комунизъм и от преди, особено на запад - 30-40-50 % данъци на мен така ми звучи - работиш уж за собственото си благо и накрая ти взимат половината за общото благо - да подпомагат бедните и онеправданите. Даже ние в Бг сме пак добре с тия сравнително мизерни данъци, даже бих ги нарекла леко демократични.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 13-03-2014 на 17:12
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Верно си е това особено за богатитеЖерар Депардийо си би шута от Франция , че там направо те обират с техните данъци
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Нормално е да са ни мизерни данъците като са ни мизерни и приходите.Даже ние в Бг сме пак добре с тия сравнително мизерни данъци, даже бих ги нарекла леко демократични.
Представяш ли си удръжки от 40% на 600-700 лв заплата..............![]()
Но като гледам на къде са тръгнали нещата след някоя друга година удръжките от заплатите ще стигнат 30%
Ако случайно ти фалираш обаче (80% от бизнесите фалират в първите 5 години), тогава и на теб ти помагат и ти дават пари. Така че не е само да ти празнят джобовете.Да, ама на най - сега е по-голям комунизъм и от преди, особено на запад - 30-40-50 % данъци на мен така ми звучи - работиш уж за собственото си благо и накрая ти взимат половината за общото благо - да подпомагат бедните и онеправданите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А тук при нас не ти помагат дори със заем за да започнеш бизнес,оттам нататък дали изкарваш или не висиш с осигуровки,данъци и т.н....хикакви преференций за работодатели който искат да дават работа на хората..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Виж че и работят![]()
като колежката в Министерството на Финансите пише по 88 мнения докато е на работа. Ми тя въобще нещо работи ли?
И после нейната заплатата идва от нашите джобове. Жалка работа.
Аман от заплатаджии............![]()
Може да пуснем "тема на държавния служител"
................................
Ти какво работиш ?
От какво ти е дохода ?
Каква професия имаш ?
88 мнения не са чак толкоз много бряаз ку работех у Министерство на финансите вероятно щях да пиша по 288 мнения на ден
и пак щях да изработвам кот требе да се изработи за заплатката
![]()