"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
аххахаха ти много странно ги приемаш нещата.. ако искаш да отидеш на фитнес, или да гледаш някоой мач примерно или да играеш шах - с девойката ли ще ги направиш тези неща или с някой младеж!??!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре е ако си решила да се занимаваш сериозно с форекс да отделяш повече време за него, а не за форума
.................................................. ...........................
Мога и с девойка да го направя това на мен не ми пречи , даже ще ми бъде приятно
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Мисля, че то това си е моя работа да реша на кое колко време да отделям! Но така или иначе докато съм на работа - не мога да влизам във Форекса.. за форума ограничение нямам!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защо не използваш онлайн платформи, като https://www.tradingview.com/e/
Ми не искам да ставам нагла... тук ни следят ИТ- специалистите в кои сайтове влизаме ... за форум нищо не могат да ми кажат!Защо не използваш онлайн платформи, като https://www.tradingview.com/e/![]()
Мобилна версия защо не сложиш ,става за затваряне на позиции, местене на стопове и т.н., за анализ малко по-трудно ................................
Ти си решаваш колко време да отделяш за форекса и форума.
Но 88 мнения на ден докато си на работа ми се струват много. А понеже си държавен служител заплатата ти идва от джоба на данъкоплатеца (включително и от моя, а това вече ме засяга). България ще е на това положение докато има из администрация такава бюрокрация и голям процент от служителите вместо да работят си пишат във фейсбук![]()