е да бе то си е така аз тоя месец доста зле почнах май няма да има нищо за мене трябва да възтановявам 50% струва ми се непосилна задача ама ще се пробвам няма да се предавам
е да бе то си е така аз тоя месец доста зле почнах май няма да има нищо за мене трябва да възтановявам 50% струва ми се непосилна задача ама ще се пробвам няма да се предавам
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На минута търгувате ли? На мен ми е труден този фрейм! Търгувам на 5м. Или 30м
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
5% от капитала използваш за да отваряш позиция или стопа ти е 5% от капиталаЕ и аз съм с толкова на дневната , но от както си писахме за пълнитела на калашника , че е от 30 патрона си разделих акаунта символично за 30 пъти
.................................................. ........................................
Няма да се предаваш , падаме за да се научим да се изправяме - трябва да си като спартанец![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
колеги, днеска колко време отделихте за форекс???![]()
фреймовете... на една минутка може да се гледат подробностите на 3, 5 и 15демек кът помощен инструмент да служи, не кът основен
![]()
![]()
Делях си акаунта за 20 пъти , демек на сделка ми се връзваше по 5%. Ако имам 1000 капитал , на сделка рискувам по 50
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
И аз тага го разбирам, но някои колеги тук го разбират като 5% за марджин и затова питах
.................................................. ...............................................
аз днеска почти целия ден отделих за съжаление има и такива дни ама не е хубаво човек да виси цял ден пред графиката че обикновенно тея дни не завършват добре поне при мене е така![]()
Или пък 1М да е основен, а 5м и 15М да са помощни
Аз днес отделих достатъчно време пред платформата
Сега е време малко за спам ................![]()
![]()
Не за риска става на въпрос , марджина си е марджин - по процентно съотношение зависи и от ливериджа който ползваш. Но не мисля че някой ги гледа тези неща![]()