според мен в нашите университети им липсва точно специализацията... конкретиката и практиката...
според мен в нашите университети им липсва точно специализацията... конкретиката и практиката...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Когато получиш едно образование в училище и друго на улицата,ще си два пъти по-умен от всички други![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Къде е специализацията и реализацията на пазара след като завършиш висшото. Ако след това не ти осигурят 1 год платен стаж не си струва.
съгласен съм, върху това трябва да се работи, възможност за специализация и развитие... така хем и работодателите да си набавят квалифицирани кадри...
Реализацията става и без стаж, ако имаш "връзки"![]()
.................................................. .........................................
Но ако имаш връзки даже не ти е нужно и образование![]()
![]()
![]()
Даж понякога не е нужно и да работиш , не малко такиз личности съм срещал на отговорни длъжности![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
връзки се създават също![]()
не е нужно да имаш всичко по рождение... тарикатлъците също могат да се придобият в последствие повечето
![]()
![]()
![]()
Ученото дава основата, не може без основа иначе само цъкаш. Като на някое судоку с мшката. Колкото и да е икономическоо образование дава по голямо рамо от техническото.Аз лично съм завършила УНСС и мога да твърдя, че поне за България икономическите специалности те научават само на основите в икономическите науки. Независимо каква специалност си, за да бъдеш добър в сферата, трябва да имаш практически опит в реална среда. Общо казано образованието би улеснило процеса, но не и задължително.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
В България без "връзки" не можеш да си намериш сносна работа. Но все пак,за да се задържиш е нужно познание в дадената област.