Идеята с педалите за яхтата е добра , ама трябва да е в някакво тайно помощение долу и да има също някой с камшик да ги стимулира
Идеята с педалите за яхтата е добра , ама трябва да е в някакво тайно помощение долу и да има също някой с камшик да ги стимулира
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Баш аз на моята яхта не ща педали да има![]()
![]()
както искаш го разбирай
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
е той в друг смисъл го каза , ти много ще разбереш като сложат по една перука и един жартиер![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Кой за кот си мисли нали знайшсложат по една перука и един жартиер![]()
![]()
явно разбираш от женски дрешки
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Еми разбирам , нали постоянно разсъбличам девойките , то и това се учи![]()
Добре се измъкваш , но аз пак остават с едно леко подозрение![]()
![]()
![]()
![]()
не таквиз педали батаквиз - през борда само се фъргат да ранят акулите
педали кът на колело имам предвид
кораба да се движи с тях
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нека има подозрения , мен тези неща не ме притесняватаз съм като дядо Стефчо - заклет женкар
![]()
То тоя почитател на виаграта не е ли гушнал букета вече![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.